好安全?英國晨跑被3名黑衣人搶手機 傅珮嘉情緒爆發 呆住 想追 急哭:慶幸自己人沒事

315 回覆
26 Like 91 Dislike
人哋有錢有權有保鏢呀,邊似啲二等公民重要黃種人特別好恰,俾人打劫淨係識喊
你見唔到係你好彩
https://crimerate.co.uk/london
自己睇啦
應該係英國人做
岩。國際大刀會最安全
弱智理解唔到人講乜?
慘慘,冇晒已發展國家福利
大波man既保鏢有冇佢咁大波?
仲有人比人rob完咪買過部 no problem
一般人錢都唔多儲到會有壓力
移英撚點會唔知英國對比香港治安係差,起馬唔見有香港人仲用名牌手袋,戴隻勞力士,戴條粗金鏈。
但佢地見你出事呻會叫你返大灣區
你藍絲?
你普通人有幾多資產?
同埋你政治力量大到要攞你仔女威脅你?
反問黎
我見佢哋嘅意思係「想安全就返大灣區啦,英國唔啱你㗎喇」
留名等睇佢跟本冇報過警
人地高官子女有保鏢出入有車 班roadmen弱智極都唔會有膽打劫呢班人啦
同你班窮撚邊有得比 從來治安差只係影響到係普通人
美國加州又成日槍戰打劫 你唔問吓點解D加州班有錢人仲留係加州? 因為人地根本不受影響
真係陰鳩公
山長水遠移民去一個地方 想個地方安全都唔得
冇辦法,鬼叫啲黨媒經常挑釁移英港人

迫不得已先要咁做
有無發覺 睇得最多黨媒 係班移英港人
所以香港人聚晒住喺英國犯罪指數低嘅區,即係以香港嚟做比喻,大部份住跑馬地,西半山,無人住喺屯門深水埗大角咀,而啲唔知頭唔知路嘅傻閪就以為全個英國喺通洲街白粉區咁戇鳩
所以都好多次叫大家唔好再亂咁分享
有啲嘢喺在港香港人眼中
香港人做就係錯 local 做就覺得冇問題
好似超市買黃label
唔好再俾機會啲香港人批鬥
英國啲難民同非法移民多到連本地人都覺得治安差
耐唔耐就會有單本地人比有色人種打劫用刀仔拮死嘅新聞
更何況你地呢啲亞裔人出咗名係有錢同易落手
無意思
香港人唔講
佢地所有local news/blog/reddit都屌緊治安同經濟差咗
只係班黨媒無得話係"出自香港人把口"
"無人住喺屯門深水埗大角咀"

are you kidding me??
呢d區都應該好過英國d犯罪指數低嘅區
叫人唔好移民又唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞