[Hunnies]Fifty Fifty 有無人有留意下

704 回覆
56 Like 42 Dislike
得返父母死頂
條安聖日真係要拉去打靶
應該哭緊
證據同風向,砌出黎睇,都明顯係安搞出黎
四個傻女信錯人其實根本唔需要理安聖日的意見(信左會負巨債的講法)
如果華納有心收編佢地,會兩邊老闆級去傾價錢喇,成功與或,都唔係佢地操心
幾個妹妹仔變成配合安聖日計劃,如果成功,安就可以cap 一大筆錢
Keena 成為有力污點證人
另外果三個如果仲打官司,輸鳩硬
咪又係話我地同父母都係比安PD洗腦
然後我地幾個女人仔全部都覺醒喇
上電視開記招搞場大龍鳳然後90度鞠躬道歉
咁就可以洗底成功
洗唔到啦 啲fans應該退晒坑
四個一齊鞠躬道歉,同肥老闆和好如初啦
你肯定無睇叉雞,依隊野響韓國臭晒朵
冇用 有冇道歉喺韓國都玩撚完
韓國同日本嘅娛樂圓 都係一次不忠 百次不容

好似唔多覺有被爆過黑幕嘅藝人 可以成功走得返出嚟
T-ara 算唔算?
https://youtu.be/6o_bbpfqMWE?si=jKy9nHD-DywKi2np

Kenna 同父母七八月已唔信安PD,
已經回心轉意,另外都有力勸其他成員,可惜唔成功
三個正式解約,應該告死佢哋
爆到咁大獲,贏唔贏官司都已經輸哂
諗住可以細公司出一隊上billboard, 點知
安狗真係好撚仆街
安PD真係好似韓國出名嗰啲洗腦邪教教主
可以響佢手走得返出嚟真係好好彩
至於其餘三條女同佢地家人就等比人告到仆街
無睇新聞
班女唔係上訴緊咩?定老闆決定和平解約?法庭未上訴完都告到班女違約?
https://twitter.com/kchartsmaster/status/1716275470222655832?t=nM4XrZd4LA_fJLXcG-HWvw&s=19

而家有一個女仔投降返嚟,對其他三個更加無可能和平解決。
有d 真係跟唔貼
問點解keena 仲留低,好擔心佢
點解唔留低
成件事都係安PD搞出黎屈個老闆
搞成咁華納一定唔會再買佢地基本上唔洗撈呢行
認錯返去都仲可以有一線生機但9成紅唔翻
老闆搞新團都唔得閒理你啦,返黎都係雪返兩三年,仲記得你咪睇下仲比唔比機會你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞