[Hunnies]Fifty Fifty 有無人有留意下

704 回覆
56 Like 42 Dislike
你都幾痴撚線
由懷疑PD係ATTRAKT CEO
到質疑錄音係假

ATTRAKT已經告鳩The Givers
D社篇文同公司律師針對嘅係PD,完全冇屌過4條女
搞臭自己個名係班女,喺庭上面代表律師強調係四條女自己獨立決定唔關其他人事,自己搞臭自己個名唔係想怪公司唔幫你哋PR啊嘛
我上面成堆野淨係針對買權嗰part去講唔合理,唔係全盤咁睇
你地要留意衣家成個narrative係好大部分「報導」堆砌出嚟
Dispatch係有前科,因為某d原因一面倒帶風向去製造輿論
BBC(本月) vs Chuu嗰單野都唔係好耐咋喎,你地係唔知定唔記得

娛圈野唔係非黑即白,唔係一定要一面啱晒一面錯晒
呢條友 vs PD vs 四女 vs 華納,呢度已經有四方利益,互有重疊的總之衣家個風向吹到CEO係聖人模式,商界新手俾製作佬食甲棍無還手之力個故事實在係好難100%係咁
辛苦你花時間睇佢一堆扮智者分析
但完全9up既廢話
所以我咪冇拎對話紀錄出嚟做prove囉
點撚知你癲撚到錄音都話係假

華納唔係冇突個龜頭出嚟,但柒咗
The Givers話出聲明但比個錄音ko,繼續龜縮
呢兩間係公司絕對有條件制造輿論
又係班女下家,要pr都係佢哋幫班女pr
除非CEO打鳩或者非禮班女,仲有咩合理理由可以唔賠錢解約?
我邊有話錄音係假,我話當佢係真去推論落去唔等於我質疑佢係假

anyway我只係見有人問所以先唔小心打多咗幾句字

唔阻你哋繼續enjoy「天真有錢佬被昆」呢個咁戲劇性嘅故事
好聽喎,有獨立5050 mv就正

依家….
同外國左膠一樣就係咁上下
公司仲肯放出嚟
重有東南亞fans
勝利嗰排爆晒啲嘢都重有大把人死攬 WE LOVE YOU SEUNGRI
人渣都撐
唔係當違約
LA都冇得去,好多人退左票
唔知邊個賠
一個決定影響一生,可憐之人

必人可恨之處
其實果陣防彈都係咁捱 而家d人太急功近利
我又諗到個故事
可能pd收到華納想收購架提案,就想食夾棍,反正版權係自己手,走去同ceo計數賠錢解約自己食左班女,點知華納打比ceo就穿左件事,ceo發現自己做左傻仔就走去告pd,pd見件事穿左就想一拍兩散,慫恿班女同父母去告ceo要求解約,華納心諗錢我大把,我想做生意者,點知入左人地個天仙局都唔知🤷🏻‍♂️
大把紅過佢哋架啦
真係太貪心
而家好同情個公司老闆
希望佢快啲搵到四個新人
然後攞番首歌嘅版權 再翻唱
點兜都兜唔到
而家佢地係藝人 佢老豆老母唔係
樓上咩事 咁都有打手 人渣都撐
本身都捧緊,原公司都搭到華納條水
上緊位,想轉工都應該咪華納同ceo傾喇
表態撐製作人真係最錯一步
想入韓國華納?
Groups
AB6IX (with Brand New Music) (2019–present)
GOT7 (2022–present)
BB GIRLS (2023–present)

真心同三大重有啲距離。。。。
仲可以有嘢出?
https://youtu.be/dsL8VvJnrFo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞