[Hunnies]Fifty Fifty 有無人有留意下

704 回覆
56 Like 42 Dislike
咁hybe拎gfriend商標版權都係合情合理
睇下有冇反轉,簽咗奴隸合約既話都仲有價講。
睇佢地係電台訪問點講經紀公司老闆就知佢地唔無辜 識註冊商標仲講咩細路女唔識世界
咁點解仲要支持俾黑心大靠山控制到既人?
Fifty Fifty個團名 比班細路的父母搶先註冊

真係正🤣🫣
本來可能大富大貴 一下子咩都無哂
韓國人唔係咁諗
無論結果係點.作為藝人已經形象破產
個PD死撚硬
尋日話今日出聲明解釋無偷版權
今日朝早代表早一步出左電話錄音
證明PD認左代表俾錢買版權同埋會轉返公司名
之後個PD即刻縮鳩話推遲出聲名

原來代表都蠢唔晒
D韓國人係咁讚Samsung有通話錄音功能
話完勝iPhone

嗰4條臭雞趁依家轉軚話俾PD誤導
認錯返公司 等代表賣盤俾華納算啦
再黐住PD就地獄無門
佢華納打比佢有錄音我都估佢唔到
好在佢有錄,真係痴撚線
難得有隊小公司又唱得唔錯就咁就RIP
kpop 唔通得返d 大公司on9可樂歌?
係韓國社死咗啦
講起SHARP,首百日祈禱聽到而家
社長係咁加分,對面四條女扣分扣到無得扣了
個四條女下下講既理由都話公司能力不足,俾唔到想要既野佢地,但根本說服唔到人
呢個老闆做既野已經好過極大部分公司
屌佢老母咩一開波簽就知小公司係咁
收皮啦
1年唔夠上billboard + OST + 廣告,咁都能力不足 中小企炸

捱多半年,即刻變鳳凰

On9父母做野唔用腦,以為有首好歌就要有天團級回報,依家可以好好讀書做社畜,明星做唔成都可以做下K-pop fans
會唔會要果4條囡出庭 被律師審問
EXO 三子都係打到解約

睇下佢地了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞