[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(41) 新LR來臨‼️

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
張一星龍第一眼睇到佢個腰位覺得好似魔鬼高達
如果係堅就抽*算
4xxx唔算好勁
隊長技都未有我諗仲有機改改個被動掛
真係咁出既就唔多吸引
真係咁出既就唔多吸引

唔吸引咩 我覺得幾好啦
120%夠用
極屬減攻減防就一般啦 呢一part超一星仲好d
但佢high chance 避超必 多過4547

超17同技大波果班就堅唔吸引啦

期待左咁耐既4xxx都係加得果120%攻我有啲失望囉
小弟預言成真

btw 流出既係from國際版data
唔係日版

國際同日本版都同步倒數緊2億活動
何況我預言冇指明邊一個版本

真係咁出既就唔多吸引

唔吸引咩 我覺得幾好啦
120%夠用

期待左咁耐既4xxx都係加得果120%攻我有啲失望囉

其實係佢出47 45太勁 講真依2隻野出左半年根本打咩超激都同玩冒險故事既難度冇分別 如果佢4XXX上到加200%攻真係新系列既隊長唔洗再抽

重未計佢真係超屬隊長技你放晒47 45 LRF NXXX 再加隻3達/OOO可能連道具都冇機會再用
真係咁出既就唔多吸引

唔吸引咩 我覺得幾好啦
120%夠用

其實唔失禮
未睇隊長技淨睇基本功都勁
睇佢max lv 攻係17540 (高過LR飯 16975, 最高ur nxxx得11660)

如果係超隊90~100%我都收貨了

咁lr 仲邊有人抽

可能70%咋
好多人講緊4xxx同*腳制版先出
日版而家開緊超激戰act減半活動 完全無公告過

以BAMDIE宜家對日SER既待遇都冇咩出奇
不過應該一齊出既 佢依個POOL係慶祝2億 個爭女活動都係同一時間啦
日版而家開緊超激戰act減半活動 完全無公告過

你唔講我都唔知

不過應該一齊出既 佢依個POOL係慶祝2億 個爭女活動都係同一時間啦

國際版出先就可能更加唔勁
嗰邊第三代leader先出得個2隻
除非2個服leader skill唔同
國際版係用佢地replace 035,體古拉
日版照玩全超/全極

日版照玩全超/全極

咁就解釋埋點解leader skill 係to be released
國際版由10點維修到5點已經夠耐
呢加重加時到7點

日版照玩全超/全極

咁就解釋埋點解leader skill 係to be released

如果真係超/極屬隊長
對於國際版黎講係極速打臉
BLUE同ROSE出左冇幾耐咋

啱 日版出先合情理多啲
睇就睇腳制版會唔會同步一齊出
國際版由10點維修到5點已經夠耐
呢加重加時到7點

腳制版依啲長時間維修 通常都會delay

其實有講超激戰act半減

我柒左唔好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞