[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(41) 新LR來臨‼️

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

係d data decrypt出黎
唔會係假喇

passive 淨係加攻?

算唔算準備又轉生態

唔係120%攻加高機率反擊咩

血就算45同47都冇加啦 防都係得47就有加
咁佢都叫有扣番對手攻同防

你睇多次
45 47係頭兩張隊長技超x屬血攻防加120%既卡
唔加血 隊野邊有2x萬血禁多呀

你上面講被動剩係加攻宜家又講番隊長技姐係咩
張卡都未有隊長技

sor 眼殘睇錯

算唔算準備又轉生態

你睇多次

你上面講被動剩係加攻宜家又講番隊長技姐係咩
張卡都未有隊長技

sor 眼殘睇錯

屌 冇睇到to be released

希望喺真

係d data decrypt出黎
唔會係假喇

算唔算準備又轉生態

你睇多次

自食一打
會唔會係新超隊隊長呀? 超技有天35啦

唔出奇 但係岩岩BBB又LR投票第一

一陣超技200%好笑

如果剩係得佢一張流出就唔出奇
連埋一星龍出都9成係超極流

一陣超技200%好笑

笨大點整 都要保著lr 既定位

一陣超技200%好笑

笨大點整 都要保著lr 既定位

如果隊長技冇咩分別我寧願用超4XXX(抽到既話)
個人感覺BBB個盾減得太少都係好痛 反擊又唔算好大力
超4個種反擊超必大力好多
佢最吊詭係個leader skill 係to be released
如果超/極屬 +3氣,3圍加80%/90%
大家都一定會狗衝
小弟預言成真

小弟預言成真

btw 流出既係from國際版data
唔係日版
小弟預言成真

唔係日版

國際同日本版都同步倒數緊2億活動
何況我預言冇指明邊一個版本

好彩雙修
小弟預言成真

唔係日版

國際同日本版都同步倒數緊2億活動
何況我預言冇指明邊一個版本

但國伏出得兩隻120%隊長就咁快越級出新隊長技
屌今日打極隻瘦西都唔出
小弟預言成真

唔係日版

日版應該都有
超四超一星拆圖有日文對白同招式

2億DL得個咁既pool...

個pool係1.9億既活動包左
2億活動倒緊數

難怪乜都無
小弟預言成真

唔係日版

日版應該都有
超四超一星拆圖有日文對白同招式

up錯咗張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞