[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(41) 新LR來臨‼️

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
on9 又唔派劵 咁開乜春野pool 文字遊戲?

延遲先正呀
一陣派卷有加倍/送石
中伏都唔差在幾時中

講中伏真係想死
上次dklm儲左600幾石都中唔到一隻超4

4XXX 仲難抽..肯撚定,死傷無數

送禁多石 每人最少都有40抽起手啦應該
應該冇禁傷既...

我只係想要一隻超四達 玩到好灰
開左個30石5回限定昇龍pool

佢up e堆野肯定又要gt link先打得入4xxx

成堆都垃圾, 傻的嗎.

有真限你就抽啦

唔抽啦, 封面個堆全部都有, 每隻都中過2次以上.

成日搭豬頭骨,之前抽其他Pool隻GT杜拉已經四突

好心就放番D舊限落去比人四突啦

放隻力超3達都好 次次咩pool都冇佢份
on9 又唔派劵 咁開乜春野pool 文字遊戲?

延遲先正呀
一陣派卷有加倍/送石
中伏都唔差在幾時中

講中伏真係想死
上次dklm儲左600幾石都中唔到一隻超4

4XXX 仲難抽..肯撚定,死傷無數

送禁多石 每人最少都有40抽起手啦應該
應該冇禁傷既...

我只係想要一隻超四達 玩到好灰

抽中左47放左一排係速隊已經覺得佢好屈, 希望你都抽得到

係全部關都可以定只有體屬果關可以用打番黎既角色?
用悟空jr打技屬爽wor

全部都得架
打體屬可以用蝴蝶bobo,Gt 機械人,一樣好易打

得悟空JR有升過

巴打如果未刷夠ssr悟空就先打體屬
超強襲已經有幾張力卡,唔難打的

有冇TEMPLATE隊可以抄?
超強襲得3張力 我入多張BOBO 
仲差2張 同埋邊個做隊長?

https://youtu.be/lYT4qmcr_NI
岩岩見到人地用哥隊,秒住過

個時冇打到,唔知會唔會復刻呢?

佢用知打呢個係第2層, 用力打係第4層,

得悟空JR有升過

巴打如果未刷夠ssr悟空就先打體屬
超強襲已經有幾張力卡,唔難打的

有冇TEMPLATE隊可以抄?
超強襲得3張力 我入多張BOBO 
仲差2張 同埋邊個做隊長?

https://youtu.be/lYT4qmcr_NI
岩岩見到人地用哥隊,秒住過

個時冇打到,唔知會唔會復刻呢?

佢用知打呢個係第2層, 用力打係第4層,

岩岩話升左超3天使悟係打第幾層?
個時冇打到,唔知會唔會復刻呢?[/quote]
佢用知打呢個係第2層, 用力打係第4層,[/quote]
岩岩話升左超3天使悟係打第幾層?[/quote]
技隊打(速)第4層既菲利...
我照用技打第4層既體悟空

https://www.youtube.com/watch?v=4S6U7qN65z0
國個邊收到卷未?仲未有
國個邊收到卷未?仲未有

天下一有時5點先派
我估今次可能都係咁
國個邊收到卷未?仲未有

天下一有時5點先派
我估今次可能都係咁

但巴哈見有人又話有
個昇龍連技m達都無抽黎曬力水
仲未派到我
仲未派到我

呢排都無玩 login都無 見佢同步超4 XXX先玩下

星星開乜好?

嘩咁快嘅
防卡應該升回避啦嘛
個post推得好快

星星開乜好?

嘩咁快嘅
防卡應該升回避啦嘛

呢隻都無咩用架喇...是鬼但啦.
防卡應該升回避啦嘛[/quote]
唔快都唔得
仲有超強襲同lr悟排住隊打
如果等陣d券抽中我冇既又要打超激戰[/quote]
LR 悟如果無ACT 半減就GG...打到痴線.
仲未收到
睇怕都係要5點

302張
第2次xxx之亂

302張

302張

用左成15000石
仁華巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞