[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(41) 新LR來臨‼️

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我屌佢老母佢聽日個pool完全唔推下
你搵邊撚個抽呀

笨大:wfc 就算我唔出新野 將啲石做下sale都拎貨金榜第一喇
新po留名
我屌佢老母佢聽日個pool完全唔推下
你搵邊撚個抽呀

笨大:wfc 就算我唔出新野 將啲石做下sale都拎貨金榜第一喇

冇可能囉都唔係dokkan fes
保底ssr都唔撚抽呀
睇死佢都係垃圾

巴打熄怒 比多日時間佢喇
都等左咁耐 睇佢聽日維護完出乜 再屌佢老母都未遲
我想問復活F關卡係咪要等復刻先會出?
同埋想問47 食老界王升技好唔好 新手唔知有冇野可以升佢技除左同樣47外
我想問復活F關卡係咪要等復刻先會出?

同埋想問47 食老界王升技好唔好 新手唔知有冇野可以升佢技除左同樣47外

47值得用老界升
講下你仲有咩卡?
國際版睇開果個抽卡機率網呢兩日冇update過,巴打們有冇其他網好介紹
國際版睇開果個抽卡機率網呢兩日冇update過,巴打們有冇其他網好介紹

http://www.dbzdokkanstats.com/gachas/66002/
巴打試試依個

http://www.dbzdokkanstats.com/gachas/66002/
巴打試試依個

謝化妝巴
我都睇開呢個但呢兩日佢講咩sever 轉緊接收唔到data

不過唔緊要,我都係想睇下47 rate有冇特別高試下單抽 省番啲石宜家
NPLM
LM
LM
45/47求CARRY
2922 498 306
nplm...
新手想問 重覆SSR食自己定拎去換點數好?
新手想問 重覆SSR食自己定拎去換點數好?

留低潛解或升必殺技或等勁d 相同名字角色升必殺技
2週年金幣宜家有60粒,老界換左,你地換咩多 沙漏定換啲ssr 好

兩張都垃撚圾

兩張都垃撚圾

國SER新物語個張排骨飯都屌打依兩張咁既野

兩張都垃撚圾

下面個6格係乜黎?

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

依個時代重出超特大既卡重要被動加得70% 除非佢有免費升技唔係我諗速隊大把卡高傷過佢

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

依個時代重出超特大既卡重要被動加得70% 除非佢有免費升技唔係我諗速隊大把卡高傷過佢

抽唔到
我速隊慘到要用天下一果隻速悟爸

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到
我速隊慘到要用天下一果隻速悟爸

樣唔吸引, 女又唔靚,LINK 又唔靚, 2項3圍唔勁
無得FREE 10技,搵鬼抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞