[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(41) 新LR來臨‼️

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Gogeta 應該係8月4 朝早930

腳制同步出

正確應該問日服有冇得跟住國服一齊出

垃圾日服

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

而且國伏都有2億卷 所以可能真係同步哂進度會
我仲係覺得超知隊最勁,技屬唔多想抽
點解今日國制版冇登入獎玲?有冇巴打一樣
國服冇咗三倍經

我琴晚11點無啦啦彈左個每日登入獎出黎,但得兩樣野比我拎,應該係更新完有BUG

我琴晚11點無啦啦彈左個每日登入獎出黎,但得兩樣野比我拎,應該係更新完有BUG

我都係琴日11點登入 有成13粒石,係咪改左每日登日時段

我都係琴日11點登入 有成13粒石,係咪改左每日登日時段

佢13粒石好似有啲係補償有啲係2億倒數, 應該唔關登入事
國制無左永動機 打都唔想打
韓巴 我上其他論壇見到齊4真LR 齊限 放八千都無人要

賤過地底泥

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

咁之前國服課抽pink 同booo會唔會中晒伏
極速變舊限
新手玩左一星期現在仲抽唔抽45 定等新pool好?
小薯box

小薯box

抽爆佢
抽到中為止
唔好忍
對身體唔好
小薯box

抽爆佢
抽到中為止
唔好忍
對身體唔好

尋晚抽45pool,出神龍+超三
得力扎馬斯
其實2億係幾時
星期六,好似倒數極都未到

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

下屌真呀?
我留左好多石冇用想遲啲all in nxxx 同 超17 pool 呀.... 宜家派2億課長卷我10張都唔知有冇

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

下屌真呀?
我留左好多石冇用想遲啲all in nxxx 同 超17 pool 呀.... 宜家派2億課長卷我10張都唔知有冇

佢結算成年咁濟喎 你一年內計下用過幾多粒石咪知大概數字

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

下屌真呀?

你而家瘋狂10連咪多d劵囉

好似今個月21號結算左 你宜家抽要等3億

腳制同步出

垃圾日服

啲鬼佬話同步

下屌真呀?

你而家瘋狂10連咪多d劵囉

未知國伏課長卷抽乜 同步哂只係估估下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞