[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(41) 新LR來臨‼️

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

依個時代重出超特大既卡重要被動加得70% 除非佢有免費升技唔係我諗速隊大把卡高傷過佢

抽唔到
我速隊慘到要用天下一果隻速悟爸

樣唔吸引, 女又唔靚,LINK 又唔靚, 2項3圍唔勁
無得FREE 10技,搵鬼抽

速隊冇勁卡都唔會專登抽佢 博2週年POOL重好
化妝師
終於有人update下頭post

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

依個時代重出超特大既卡重要被動加得70% 除非佢有免費升技唔係我諗速隊大把卡高傷過佢

抽唔到

速果隻好j喎

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到

速果隻好j喎

你睇官方TWITTER條片比晒靚LINK佢超必都係得30萬傷

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到

速果隻好j喎

你睇官方TWITTER條片比晒靚LINK佢超必都係得30萬傷

10技?
10技都係得30萬又好似廢得滯
我以為可以1技20萬左右

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到

速果隻好j喎

10技?
10技都係得30萬又好似廢得滯
我以為可以1技20萬左右

官方片肯定10技左啦 雙比達同比莊子著晒佢D LINK 反擊10萬

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到

如果張卡係defense 70% up⋯可惜⋯

兩張都垃撚圾

下面個6格係乜黎?

好似話可以自選link

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到

速果隻好j喎

你好J 係指...女?
佢著水著我都未必抽啦..

兩張都垃撚圾

下面個6格係乜黎?

好似話可以自選link

咁仲駛玩?
隊哂超激戰 撒亞人咆哮落去
我唔覺係咁

巴哈話應該係新果個系統 咩放多D女女龜仙人就會跌多D野

兩張都垃撚圾

下面個6格係乜黎?

好似話可以自選link

咁仲駛玩?
隊哂超激戰 撒亞人咆哮落去
我唔覺係咁

個CATEGORY 應該係FOR 新LINK, 或者FILTER用,
公告有提,我無DETAIL 睇.

兩張都垃撚圾

速果張唔算好差姐

抽唔到

速果隻好j喎

你好J 係指...女?

你要好J可以慳番石等2週年送隻莊子
你好J 係指...女?
佢著水著我都未必抽啦..[/quote]

你要好J可以慳番石等2週年送隻莊子[/quote]
而家都無野好打,
我去到無野好升既地步, 每日打下35號D 章就收手,

又無抽到新野, 關又無新..立巴 少年悟飯都整埋10技..都無野好做.
你好J 係指...女?

你要好J可以慳番石等2週年送隻莊子[/quote]
而家都無野好打,
我去到無野好升既地步, 每日打下35號D 章就收手,

又無抽到新野, 關又無新..立巴 少年悟飯都整埋10技..都無野好做.[/quote]

所以跳左去刷火影玩 火影個邊又係話黎緊2週年有得玩一排順手玩住等28號
留名等LR男神

其實唔知佢畫唔畫得切 寧願佢遲D出畫靚D好過求其畫張
國伏求加好友carry我
ID:1108894501 長掛47
2週年金幣宜家有60粒,老界換左,你地換咩多 沙漏定換啲ssr 好

輕輕一推求意見
2週年金幣宜家有60粒,老界換左,你地換咩多 沙漏定換啲ssr 好

輕輕一推求意見

有lr飯未升技換力飯
有界悟未升技換ss空
沙漏唔好換 婆婆點數有時都換到
天下一終於完
日版快啲維護完
要睇下速女個高確率回避有幾高
如果有50%避到都J得過

輕輕一推求意見

有lr飯未升技換力飯
有界悟未升技換ss空
沙漏唔好換 婆婆點數有時都換到

但隻野得5%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞