咪撚再吹奏跑Online

425 回覆
2143 Like 53 Dislike
想問下關依張圖乜撚嘢事?
之後官方係要俾人del裝嗰啲玩家po相證明自己原本有嗰件裝,跟住又俾人屌有冇可能咁得閒cap自己有咩裝

不過最後啲裝都係返返晒嚟,後台依然冇處理
上年玩個唔知咩活動場
辛辛苦苦人手跑到第二
出到黎第十鳩幾名真係火都黎埋
轉左去單機跑圖speedrun 算
邊到有私服
我上面有po,或者你可以上網搵
屌你有後台咁過癮
Cls公司

不過唔知呢單嘢個陣我都覺得隔離po吹得太過份,懷絻隻game無問題
但係講到搞手蝕住做等大家有得玩就知佢唔係打手就係一定係on9仔
好多人都掛機唔人手跑
同埋有入跑on9個discord 都會見到d 人都幾toxic
新手入去玩組隊場應該會比人屌
蝕佢老母咩,跑本身就係戲谷最賺錢嘅game,係戲谷死都要攬住啲無人問津嘅自家品牌先搞到成間公司蝕錢
我大約估係自己較時間去避system detect 外掛
但你較鬆手d 咪撚悔辱我呢d 人手跑既人好無
課幾十萬嘅忠實玩家都搞
抵執粒
玩得原神係戇鳩啲
佢哋係有script開住個virtual machine 24小時掛喺度,系統係detect唔到外掛
最好快啲執
上年玩個唔知咩活動場
辛辛苦苦人手跑到第二
出到黎第十鳩幾名真係火都黎埋
轉左去單機跑圖speedrun 算
好多人都掛機唔人手跑
我大約估係自己較時間去避system detect 外掛
但你較鬆手d 咪撚悔辱我呢d 人手跑既人好無
佢哋係有script開住個virtual machine 24小時掛喺度,系統係detect唔到佢用script掛緊機
公海講嘢嗰班友好撚on9
好多年冇玩 一玩返見到咩外裝內裝推進器咁多嘢已經唔想玩 即刻棄咗
明顯係借原神黎搞亂檔啦
任何post提到原神 個post就會分散咗好多人去屌原神先
成隻驚最好人係d 放裝既人因為佢地要賣野,我都唔care 果d 錢,但無方向買咩
但其他人你組隊troll 下之後好快就比人踢
幾十歲人都唔撚化
你依家玩返如果唔課金都要用幾個月拎啲裝先可以同人公平競爭
佢果d 所謂後台聽講喺佢d官網到sql injection
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞