咪撚再吹奏跑Online

425 回覆
2143 Like 53 Dislike
去多d 傾場就識到
online game有咩唔可以回憶咁特別

跑online都冇玩過

定係你冇朋友
勁狗黑谷又唔撚捉script
其實你係文盲定係弱智?
睇黎真係應驗左果位巴打既留言
要,不過好似會ban海外玩家
講你就講啦傻閪

果你老母

打字都有鄉音
一陣唔夠人開場
痴撚線被人crack咗個db 可以唔理
又岩
台灣server基本上所有遊戲=垃圾
笑死,後台一早收咗山啦,你估咁易做到後台咩,你哋講個啲所謂嘅後台佬都係背後有人幫㗎咋,後台點會咁撚高調咁出面咩都係派下裝改下名,做啲搞搞震影響到人嗰班根本就唔係後台
所謂嘅del裝洗乜後台姐,見到呢一兩年發生嘅事乜都屈後台太天真啦,呢個跑online世界點會淨係得XC同後台明嘅就明
係咪仲用緊excel save 密碼
我真係唔敢再掘深啲,你有興趣講嘅可以講
轉咗SG之後 SG不停改易晒啲地圖 又加個on9後追系統 能力又上15 舊角色整容 仲有次次活動都一撚樣刷刷刷
改埋個女神公園on99 仲有召喚獸同吾係小兒科都冇埋
和信超媒體股份有限公司戲谷分公司(FunTown),簡稱戲谷,是台灣一家網絡遊戲公司,於1998年1月1日[1]成立,前稱宏碁戲谷(Acer Funtown/AcerGameZONE)。原為宏碁集團旗下的遊戲軟件服務提供者第三波資訊營運。其營運權於2006年1月1日轉讓予和信超媒體
垃圾台灣狗
好懷念當時同一時間多到有幾十場三十人競賽
仲要場場都滿撚曬人
成日都比班人撞黎撞去跑唔撚曬全程
不了,只係睇唔順眼啲人乜鳩都屈後台
我錯了睇嚟隻game仲黑暗過我體驗過嘅嘢
答案: 課金都係傻仔
#129 咋喎
你咁都睇唔到?
同一組 reply 係度 quote 左出黎
你文盲定弱智?
我一般人只係知有後台同外掛 你講到咁神袐好難說服到我改變依個判斷 最理性既決定係保持原判
好難trust you wo bro
課到咁都夠膽死反面
米飯班主都唔幫
踏黑橙後塵
睇到呢d就反感 直接blacklist 戲谷算柒數
見到佢地代理就直接bypass 直接玩原廠服
其實用開黑谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞