咪撚再吹奏跑Online

425 回覆
2143 Like 53 Dislike
其實戲谷係代理隻Game
有掛有後台應該要韓國遊戲公司先搞到
D團係人都知佢後台,個團都仲喺度
係,以前都覺得叫做有嘢好玩,依家望落去悶到死,似糞game
都市傳說每走一件工程佬就多一個後台
個問題係韓國SG嗰邊懶得搞呀嘛老實講韓國嗰邊一直都喺度當港跑係水魚 同埋有時港跑嗰啲咩抽起件裝跟住要課金抽呢啲 好多時都係韓國嗰邊決定 所以真係唔好以為戲谷賺好多 韓國嗰邊一直都係抽緊水
你多外掛後台都算啦 咁撚多中國人點叫人玩
17年嗰陣仲話諗住合埋國服入嚟 好在最後都冇不過好似而家都冇乜分別
你要諗下del咗User table有幾大鑊先del裝都可以叫有得補償返,del User table 係成隻game爆咗
冇記錯既話韓跑都有後台問題 只係冇港跑玩得咁明顯
btw韓國SG原廠同戲谷一樣垃圾
我天真以為100件收藏真係換到藍火翼
轉個頭換對核突翼入去
本身頭3彈都勁認真做齊日任
到嗰日佢換走對翼即刻半放棄狀態
李在準
根本2012-2013呢段時間韓國轉咗SG之後隻game就一直變得好犀利
多元宇宙、包剪揼
真 而家每日掛15場機做齊日任算
以前空裝鬥技術嘅日子不復存在啦
依家技術都係要嘅
其實宜加係滿裝鬥技術
exact7ly
可能已經冇技術人員可以幫手fix
呢啲舊game韓國個邊隨時都收皮
得返一兩個人做開發頂住先都唔奇
後台出名咪P狗(半潛) 倪晨曦(俾人ban完 換帳繼續賣後台裝) wingdy
最撚好笑佢地扮到啲裝全部係自己課
唔知佢都本身課幾多啦
但識佢地嘅都知係後台狗
利申:冇買過後台 已退跑 勁多大陸狗
呢啲留做回憶就好了
唔好破壞當年心中嘅跑online
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞