咪撚再吹奏跑Online

425 回覆
2143 Like 53 Dislike
咁你點知係後台佬唔係gm 自己搞
唔多,好難開場,不過GM搞活動嗰陣都滿人
邊單嘢先
叫後台佬整個齊裝ac比我咪得
洗鬼課金
整100$個
佢封唔哂
都正
del裝阿乜7個d
GM點解要冇啦啦del人裝
太明顯戲谷都會ban
咁你點證明有後台佬先
gm都係玩家咪用gm 身份del
老實講玩咗咁多年真係一直都好撚唔gur啲後台狗(印象中係2016-17 10週年呢段時間開始有想當年我套聖龍皇好似都課咗差唔多3000點先齊 班仆街就同我就咁拎出嚟 當年我真係屌你老母最記得之前死咗咁多跑壇就係因為啲後台狗 不停係入面搵方法搵通道撞入去server database搞到最後跑壇都收埋皮 最諷刺嘅係唔好以為而家冇咗跑壇就冇事 只不過係隱藏咗唔係表面睇到 跑壇啲數據依然存在我成日喺度諗班後台狗係咪真係咁撚得閒唔使做 既然佢哋IT咁勁點解唔搵份IT嘢做 係要搞亂隻game仲有最大問題嘅就係戲谷又搵唔到方法點樣分邊啲係後台裝邊啲係本身嘅裝 就好似之前咁竟然出公告叫人自己舉報講真邊會有人咁傻閪
不過講真玩咗咁多年真係唔係話退就退金就一定課少咗㗎喇 但係每次活動都會照玩嘅 雖然今次仆街到收起咗件新藍火 變咗要課金抽 不過一切都係回憶先繼續留喺度所以真係如果想返嚟玩嘅巴打 係可以嘅但係真係唔建議課金同認真玩 得閒上吓線休閒玩開心吓就算

利申07年玩家
最印象深刻係好撚多活動頻既裝可以免費攞既

都去晒個垃圾勇者之塔

Ps 情感群島就完 日蝕之前既時候棄坑
可唔可以搵後台佬 整7色小飛鞋比我?永久
呢家點外掛我都唔理
淨係想要細個想要既野
蜜蜂裝+吉尼鞋
有玩開都知有後台你search 跑online 後台已經搵到
你整完一日個帳應該就ban咗,同埋後台要錢
呢個真,Genshit Midpact狗也不屌啦
收到風全裝備可以去到幾千蚊至一萬蚊不等
整對永久鞋都明顯?
呢家好多game都有外掛
遲下應該冇人打機
外掛同後台唔同嘢
七色小飛鞋而家有合法既方法拎到
Sorry for 1999
D團係特別例子
咁大漏洞都唔 fix
會否太 on9
佢就係講緊
咩人先會有呢d 回憶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞