咪撚再吹奏跑Online

425 回覆
2143 Like 53 Dislike
隻game都十幾年,仲玩嘅大部分都課長,又點會玩返空裝,都好正常嘅,只係覺得以前大家都冇咩裝備,一齊去鑽研跑法個感覺好難再體驗到
其實係戲谷資安問題,韓國官方果陣嚟港跑處理呢個後台問題心諗wfc
呢D野 online game初期先會有
中後期就唔會有,然後就只會越要求重課同埋環境toxic
做得最好既OLG已經係FF14
宜加唔洗課金都已經滿哂跑圖裝,跑路線開道具一樣咁講技術
跑法仲多過以前
ping數大個班喺外國既就比人ban
大陸佬玩活動場開哂輔助就唔ban
所以一開始玩真係超開心,每日都洗卡合鍊金,然後用零用錢買點數,仲好記得第一次合到吉尼鞋我周圍曬命
所謂嘅後台
係咪其實只係部backend server 駁到出街 + root password: abcd1234 咁樣
你有冇玩過
你呢句似會玩嘅人口中講
「原神呢啲垃圾驚 邊個會課 哈哈⋯」
事實上勁多人玩
利申:冇玩
個個滿到裝姐已經唔關裝事 咁唔係鬥技術仲鬥到咩

有冇人有懶人包?
又lag又彈game 部電腦無返咁上下配置真係玩唔撚到
學中国用XG/GF
老老竇竇 台港澳有邊間online game有良心
空裝先好玩
呢隻game講緊差唔多成15,6年歷史
竟然仲咁多人玩
以前俾d鯊魚追住係幾好玩既
不過真心難跳(手殘)
巨商,龍族呢d經典反而無人玩
最記得呢間垃圾人地用game錢買嘅佢就改做要點買
連台服都set買永久嘅裝黑谷就改365日
我有朋友加加埋埋課左4000幾點抽幸運秘寶重複左幾次藍焰鞋
點解會有後台畀人任上去改嘢嘅?
幾時俾韓國自己管返

自從上年一個禮拜內唔見曬啲裝之後就無再開過嚟玩
佢個infrastructure仲停留喺十幾年前水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞