[PC/PS/XBOX] 臥龍(7) 刷恩寵等DLC

866 回覆
3 Like 4 Dislike
咁講嘅話
隻牛都好易電死
夠大隻畫面都俾佢阻住晒
我認為最撚難打
側邊D腳有時俾佢偷到雞
直衝個招有d難化

不過大隻嘅怪
通常都容易打得中
識飛嗰D就磨好耐
我第一次打佢時
入場幾秒已經比佢秒死
呆撚左
反而最多人話難打既魔呂布
真係用冰血都唔洗扣
最終個大佬仲on9,飛黎飛去又慢
又係冰ko

係個蒙眼要真係打得好撚小心
佢一反先出招拉距離同佢打
等佢出紅光
冰即係水
佢最強果招要40點再加奇術30
其他全部1都得
對D大型boss可以定點不停出招
只要夠慢
佢地郁唔到就好快可以暈佢地
特別對最後要打2回合既最終boss特別有效
呂布打人型果陣難過魔化好多啦
魔化左勁廢
請問臥龍如果買咗game pass 玩到,到時steam 出dlc 是咪用唔到
要玩電腦仲有Microsoft game pass, save 同Xbox 互通。但不cross platform steam
自膠咗,原來game pass 都會出dlc
叉盒Game pass用戶好幸福
我pc 用戶嚟嫁, 你意思係pc game pass 無dlc?
修正,MS game pass用戶好幸福
邊度講有?我仲諗緊買唔買dlc,玩緊game pass
season pass咪dlc囉
Ms Pc game pass
Season pass
Steam
三樣嘢嚟
上面講game pass會出dlc
你意思係game pass會包season pass?
game pass只包game本體
season pass當然要另外買
即係有gamepass下再買season pass=所有內容
上面有個post 講

原句:原來game pass 都會出dlc

所以我咪問一問囉,我覺得係搞亂左season pass同game pass
仲以為連dlc都唔駛俾錢買咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞