[PC/PS/XBOX] 臥龍(7) 刷恩寵等DLC

866 回覆
3 Like 4 Dislike
一周目咪臥龍之道
一直用緊特典個套裝想換裝 想問用咩裝好?
如果唔想煩 可以古錠刀加曹操裝打到尾都無問題
之後換成程普定韓當套裝 是但一個 用蛇矛果個

關羽仙人跳 招技幾好玩可以開發吓
趙雲成套沿用都好勁 不過槍真係無人討論 全世界古錠刀

有心開發唔同流派 屬攻
可以用荀令君 郭祭酒 玩三屬異常不斷打停大佬幾好玩
不過你就要刷到啲詞條 賦與常駐屬性同埋指定條件下嘅異常狀態
武器方面 呂布 貂蟬 武技自帶火屬 令你奇術慳返一格

仲有雙劍普攻流 劉備裝 滿血增傷 配合吸血奇術簡單暴力 武技用一啲大範圍斬 或位移技有無敵時間較好 唔洗用雙股劍

至於恩寵裝就順其自然啦
我淨係想打單挑任
幫過街場呂布 條友同隻馬跑圈 呂布一落馬佢唔識化解
我同另一條友打晒全部 但係呂布啲紅技死追佢 我地一路兜一路放青龍
咁如果我玩雙劍 係咪都係曹操裝?定係其他
今晚打左,之後仲有幾個副戰場,揀左關陰陽12支,隻白虎孫堅仲難打過隻最終boss,兩招紅光技,一招快,一招慢,中左一下即死
拜完支旗,啲怪會reset , 你補,隻龍都補
其實啲武將套裝好廢 唔好嘥時間刷
所謂嘅流派依家得一二周目嘅裝都係嘥氣
setting 熄亂入
咁特應該著咩裝
第一次玩呢類型嘅game連第一關都卡
新手唔明你講咩 唔好意思 異屬 上清
應該唔會玩二周目 咁我係咪著曹操 或劉備套裝就夠 我而家40點木 19點土 應該點樣加點好
一周是但都得啦
我爆埋二周目都係混搭
同埋咩係負屬性 同異常屬性?
咁求撚其著得啦
邊件高防就著邊件 留意裝備唔好過重
識化解就夠你爆機
我打爆左都唔知咩叫上清太清
第一關最難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞