[PC/PS/XBOX] 臥龍(7) 刷恩寵等DLC

866 回覆
3 Like 4 Dislike
想問下點解去左天柱山之後,打主線唔見左個女商人俾我強化既?我想強化件甲同武呀
因為佢去咗天柱山”基地”
■調整
調整掉落機率。
調高於主戰場擊敗頭目時,高稀有度物品的掉落機率。
調高於副戰場進行單挑擊敗頭目武將時,高稀有度物品的掉落機率。
調高擊敗「入侵」的玩家時,高稀有度物品的掉落機率。
裝有裝備的寶箱變更為打開時會掉落隨機的內容物(首次打開除外)。

調高擊敗士氣級別較高的敵人時,高稀有度物品的掉落機率。
係咩,唔太覺眼既😂😂😂😂
你有無行過天柱派…
左慈,-出門口右下落-級樹滕
繼續刷兵馬俑
一更新完1.05,行軍load入關前死左

好似打到第四章中間
無限loading咩料
Steam 更新完之後無限loading,有冇人都係?
新手岩岩過左水牛頭
覺得隻game都出得鳩鳩地
地圖美術好差
啲boss全部一味都巨大化
打果陣個鏡頭轉得勁快仲要成日俾個環境同隻怪擋住哂鏡頭
啲npc勁撚垃圾 不如唔好出
劇情垃圾到俾小學生睇咁
打完boss後面播果啲內容勁廢

同elden ring真係無得比
完全無果種想一路玩落去個感覺
不嬲玩呢d都唔係期待同魂有得比架啦
你要同ER比我建議你以後唔使玩除左from software以外既魂類驚
btw你講既鏡頭問題ER都有
似係俾隻王屌打同係咁死嘅紅晶搞到痴Q咗線 淨係識講垃圾 廢
唔小心爆咗機勁撚失望,特別最後一關地圖又垃圾boss又廢
咁隻驚的確有佢既問題, 有批評都唔比人講咩
但講期望, 我玩仁王/臥龍唔會期望咩故事, 比唔比得上魂
因為比黎都多餘, 一定係魂最好, 下下要魂咁其他驚可以唔洗玩
諗起爆機出字幕啲二胡聲攪笑
批評就係廢 垃圾 鳩鳩地 其實講咗啲咩
唯一講得出嘅視覺問題仲要佢攞嚟比嘅ER都有
我同意美術同故事係差
一到好黑果d關卡就全部一pat色
黑還好 尾關啲色先係真大佬
故事就算 無期待過
On9 暗榮都有護主犬
啱啱過到孫堅
真 隻牛卡得最耐
主要係佢紅衝秒殺 唔可以容錯
加上紅血佢噴冰唔可以畀佢埋身
噴中好易硬直之後就連技屈臭

孫堅我打咗4次就過
主要係佢唔識秒殺 回得切血
故事黎講仁王好好多
臥龍太hea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞