[PC/PS/XBOX] 臥龍(7) 刷恩寵等DLC

866 回覆
3 Like 4 Dislike
擦裝擦到人都癲,想擦把雙股劍玩下,擦左4個鐘都唔出,最後用酒杯換咗把4星,裝左之後去打朱厭係易出左,但都係出3星同4星,又擦多4個鐘終於擦到

好彩俾左把有青松迎客既我,如果唔係又要再擦過
正副武相同+幸運230以上 好易出5星武
刷幾分鐘就有
我幸運接近200, 裝應龍,跌落率A, 有係咁出5星呀,但出埋D 5星服裝,5星裝飾,同出埋D唔係我想要既武器,5星歐錘都出左幾把
呢把2個絕技都好玩

係,雙刀/劍玩破竹擊同青松迎客可以玩到人型敵人好快氣絕,之後處決

你呢把正野,兩種都有齊,仲要有埋裝備數減1,正到爆
早兩日steam買左,又冇啲人講到optimization咁差,係開最高畫質+120fps部13700K+4070Ti粒GPU谷到8,90
知去到第3節先可以再執個人,玩左兩日都係1,2節,次次望得耐唔順眼又開新save
二周目應該刷裝先 定 爆咗二周目先刷裝
另外 邊隻援軍最勁
可以試左唔刷玩下先,頂得順就繼續,頂唔順就刷

我自己就選擇刷裝先,用返一周目既裝打有啲難度,二周目boss 超厚血,高攻,攻擊意識強,中紅光技一下死
張飛 孫策 兩個戰技 痴漢咁
好似咁多人玩...但睇youtube review又話唔掂有無人玩過對馬戰鬼,邊隻好玩d啊?
臥龍gamepass, 對馬ps+
加埋都係百幾蚊,自己試下岩唔岩囉
對馬有玩啊,都唔錯,玩到爆機
唔同style
屌你,個蒙眼少年係孔明黎
你唔好再9D
呂布根本唔難打
魔呂布仲要超易
係咁落冰奇術就ko
最終boss又係

反而我死得最多係隻唔知羊定牛既物體
第一關張梁我都打左成粒鍾

個蒙眼少年我後尾死3次磨到佢死為止
game都有名比你叫臥龍啦
點解鳩?
當初玩demo已經估到蒙眼身份
但隻game一直都唔講,仲以為自己估錯左
好彩最後都開估
咩派有咩所謂,反正都係紅光化解多幾次就掂
隻game應該改名做諸葛亮 臥龍有撚人知係邊個咩
咁呢d知既咪知,唔知又唔會有大影響
我自己初初見隻game咁既名,第一個印象已經係諸葛亮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞