[PC/PS/XBOX] 臥龍(7) 刷恩寵等DLC

866 回覆
3 Like 4 Dislike
唔係掛
聽開都係卡張梁耐
後面又多水 可以刷經 吹雞 洗點 屈裝
我諗遲啲可以lv200, 學仁王2 set死lv , 依家lv150
我10支水,不過補水得一半多少少,所以要龍脈精華
初段夠lv
都係咁死

去到呢家中段
唔夠lv照入
都夠打

未玩到後面
我都係咁 唔知點算
你已經訓練有素
隻game唯一要識就係捉化解時間
張梁教官喺呢樣教得好好
原來我講左咁多項你只總結到我講視覺問題
閣下有語障定閱讀有問題?
鏡頭問題er都有但大boss戰果啲佢識整到唔係下下四面牆咁打搞到擋鏡頭呀嘛
我仲有講美術差地圖差故事差你都睇唔到?
人地都識話你光榮狗呀你檢討下啦
隻game我真係唔覺有咩地方需要讚
寧願打多次隻狼好過
我仲有大把野未講例如ost無氣氛打擊感麻麻地呢啲

唯一好處係game pass$10搞掂當新game撚下
支水係補一半多啲架咋
我已經升爆左都係咁
你估我無喺ER俾隻啲王屌打過咩?
又唔見我踩埋ER? 傻閪
真 半製成品咁
同埋出之前劇情講到同三國故事融合
點知求其叫啲npc講下野
整個奸角呀伯每次出場嘻嘻嘻咁就叫係劇情
好彩唔係正價買唔係真係揼春
檢討下自己想講咩先出嚟柒啦,差 垃圾 廢 即係點撚樣呀,個總結咪就係你條戇鳩表達能力差囉

同啲YouTuber 淨係識講啲野好好食呀無分別 戇鳩仔
打完隻牛就話全部boss一味巨大化 都廢撚事笑鳩你 你條撚樣仲唔識收皮係度撩鳩我
dllm你咁撚搞笑得唔得架
返工無野做 想用電腦學下英文
https://lih.kg/3183582

DLLM英文又唔撚識 中文又講唔撚掂 點撚樣呀你
鳩鳩地
好差
勁撚垃圾
垃圾
勁廢

好撚多項呀 喂大佬我中文差 點樣分辨呢幾樣野 解釋吓呀
一句講哂 你都on99廢撚是浪費時間喺啲傻閪到
嘩屌 柒到咁得唔得架
新開,做咗柒事.......
一開始打到張梁,真心P1唔難,死幾次熟練下 擋,化解 同 攻擊時機就OK

心諗第一隻就嚟P2咁惡
我廢,係咁死,有時避唔開D橫掃/直衝,有時心急亂閃節奏唔好,有時唔記得回血
開頭扣1/5 › 1/4血死,慢慢練到接近半血,化解兩下紅技,再爆佢一下暈重擊,然後卡幾日.....
後尾先發現蒙眼仔做乜成日講嘢,先發現佢提我出巨龍,然後已經唔記得咗咩掣........
之後再打就出劇情,卡幾日每日一兩個鐘.......
恭喜
最難個關已過
關鍵係
拎咗古錠刀
多藥水
識絕脈前奇術吸血
Call多兩個隊友圍嘔電腦

最後真係唔夠打
仲可能Call外掛級嘅玩家
(中段開始識玩,都唔洗Call)
我嗰時直頭唔知可以出龍
直接打打死咗佢
呢隻難打係因為得三枝水同埋唔熟化解,後面會好好多
咪話只係屈你初頭唔熟隻GAME玩法而已,你二周目打一次就知佢本體係垃圾
你勁
勁乜鬼,都要死十幾廿次
同埋有玩最初個測試版,嗰版打張梁係無得召龍,點鬼知之後可以召
古錠刀有d咩好?未用過點解咁多人用
三支水 打P2真心難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞