揭Ian被林俊傑演唱會彈鐘內情 MIRROR慘遭羞辱做伴舞團

316 回覆
16 Like 175 Dislike
鏡粉仲未嬲完?
咁係咪其實件事好簡單,純粹綵排時候唱得唔好俾jj彈鐘
擺明串鳩佢地
似係主辦單位一早知,jj last min 先知。
人命都係咁
何況呢啲小事
宜家似係唔知價,俾咗10蚊以為買咗成個豬柳強包,點知拎餐時發現$10淨係得齋包冇涵,要買成個豬柳強係要$40蚊,JJ團隊可能冇諗過$10竟然係買唔到成個包,宜家連齋包都唔要直頭唔食
啲盲粉點講都得
冇搵:唔識貨
有搵:過氣歌手靠黐mirror
唔知行規 搵嘉賓黎真係要比錢?
講緊係去到JJ依個級數
我都諗緊通常fd,有d合作先上去做嘉賓啫,或者前輩提攜下後輩,俾機會上台表演下,真係會俾返錢架咩
問我撚知我都笑鳩ian樣衰
我唔係鏡迷係天王智障定點
唔通JJ果邊大條道理同你講
我依家就係因為MIRROR唔齊人
所以彈你鍾唔比上台

CLS 你咁玩人 以為又係#我不是鏡粉 啲fd
啲PR差啲同你相認
合理
咁當時除左ian 都仲有6個下弦喺度啦
人地jj都收貨啦,上去伴下舞咪解決左件事
反正兩邊唔爆既話,邊個知mirror蝕住做
唔肯妥協 而家反而搞到咁肉酸
咁樣其餘五子嘅fans會同Ian決裂。倒不如而家槍口對外。都有一半支持。
係架, 如果唔請 me嘩, 應該張敬軒、鄭欣宜呢D 低級歌手會無人睇
應該會永久決裂
可能有心呃呢

大特價!當紅豬柳強個包10蚊個

交貨時貨不對辦?你冇睇清楚合約咩?
呢個講法最正路
主辦知只係請咗Ian JJ就以為有12個幫手炸爆個場 結果綵排先知原來得個純唱嘅Ian
嗰個叫另外6人上台伴舞嘅“有人”都好明顯係邊個 唔係Ian應該唔會咁高調unfollow
Mirror班蛋散又想騎劫人地concert
JJ fans仲多過你地班鏡粉啦
真係洗撚俾面mirror咩
外國黎講呀mo出名過鏡啦
反還反又唔好咁你估街市賣菜個價錢牌咩字體同大小都得咩,商業世界quotation/ contract 呢啲唔會亂嚟嘅, 你估JJ同viutv冇人做compliance睇咩
「這是你和主辦公司的問題,哪有理由取消嘉賓的演出?太不尊重了吧!」

老奉要畀個嘉賓演出?
何況而家就係傾唔掂數先取消
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞