揭Ian被林俊傑演唱會彈鐘內情 MIRROR慘遭羞辱做伴舞團

316 回覆
16 Like 175 Dislike
好人好姐叫自己JJ都唔慌好人
仲要得罪我地Mirror
唔使諗再黎香港開演唱會
邊個侮辱邊個先?人地請你一隊,你就來半隊+1個玩野 ...人提串9返你,你就覺得人地唔比面 , 仲要unfloow 人 ....人地識你老鼠咩 ...扮大牌,以為自己真係好撚紅 ...
你好似訓床下底咁知啲內幕喎 不如你爆出嚟等大家一齊反鏡都好呀
大家咁話啦,上面都係寫「據報」啫 ...
傻閪傳媒唱風你都信
12條鏡閪有撚自主權決定拉唔拉隊走咩
講嗰個戇鳩信嗰個更戇鳩
個mon跌落嚟連講句人話都唔敢
你信佢條柒頭夠薑拉隊走?
而家啲媒體真係奶mirror奶撚到出汁
啲鏡粉見到實高潮
用常理諗 JJ可以開到世界巡迴演唱會 fans人數多出mirror好多就一定
除非係以提拔後輩嘅心態 如果唔係點會請ian一個嚟合唱一首同solo一首
啲fans放上網 中台新馬等fans根本唔知佢係邊位
而如果單單想場show high 就肯定係叫曬12個一齊唱跳
放到上網就算啲fans唔識 都可以enjoy到個表演 成件事make sense啲
所以用常理諗 JJ公司係無可能會想請ian嚟合唱一首solo一首 咁做係自己出錢出力幫ian做宣傳
點解鏡粉要屈唔鍾意Mirror既人係壞蛋?
https://lih.kg/3339354
唔知佢有冇包場
只係得Ian 上場唱歌,其他果5位去睇 (無份上台)
number都打飛機
Mirror 呢d垃圾幾時死

人地JJ 根本識你老鼠,派一條友上台,肯比你半條team上台已經好俾面

剩係一首江南已經吊打mirror班垃圾
第一日上連登?
主辦方事後道歉
唔知邊個玩野
會唔會有人食中間舊錢
諗住比少少錢半呃半氹
1人價錢想全隊mirror坐陣
歎完再叫雞,爽呀
老老77
反鏡還反鏡

條monkeypore 咁撚樣玩野你地班盲反都撐得落?on9
老實講JJ得罪十次都唔怕喇,地位差十級
Source?
日賣百份
支持
飲呢間咁撚on9好劣
真心唔覺Ian(一人)有咩咁本事JJ會淨係請佢一個
主辦法都係想釋事寧人,監製攬晒上身就算 ..

Viu 個邊次次出事都係冷處理,唔撚出聲,等d 藝人自己去解決

上次阿Mo 單野咁撚大獲,Viu 最後無人要負責 ..呢間公司真係無得頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞