揭Ian被林俊傑演唱會彈鐘內情 MIRROR慘遭羞辱做伴舞團

316 回覆
16 Like 175 Dislike
而家係mirror玩人地喎
應承全隊去
結果得最唔出名嗰班二打六去
侮辱埋BTS邊似佢地咁懶散
平時唱團歌,唔係唱果個,其他人都係做緊伴舞
平時唔嬲,點解今次陪返自己隊友表演又叫侮辱?
叫Ian share幾句或直接唱返團歌已經夠做

個問題出自班友平時唔夾冇team spirit同chemistry
又唔練歌練舞預備呢啲情況出現先會覺得咁樣係侮辱(又可能成篇都係PR文幫Viu解脫)

放落韓團即係叫Seventeen vocal team某一個夾住performance team上台表演
人地直頭會表演得好好睇睇
係鏡狗垃圾得濟先carry唔到
公道講 今次你唔啱
而家做JJ dancer 好失禮咩
話晒人哋亞洲歌王
Mirror 連錄cd 都未唱得掂
係息事寧人
viu真係最大仆街,剩係識做門面野,俾錢請PR吹水,實際野又唔見佢做到
JJ今時今日有咁嘅成就,唔係傻㗎

如果lan Mirror有用仲有得玩,點會唔俾面俾佢上台

要搞到彈鐘即係話俾你,佢睇死12個垃圾好快就會喺娛樂圈消失
明顯係睇佢哋唔起啦。
真係以為自己係國際天團
柒出國際就有份
姜濤 AFK
尋日愚一連佢哋幾時repost邊個個story 都要詳細報導啦cls

篇野應該唔係講緊JJ叫佢地做自己既dancer?
不過就算係,有得同JJ同台表演已經係一種榮幸
只係佢地心虛,覺得做dancer係一種侮辱
望下人地韓國Noze,做人地back dancer一句歌詞都冇,一樣紅遍全世界

都係果句,鏡狗跳舞水平都好業餘,自然感覺唔受人尊重
咁你本身係負責拖地ga ma
佢哋最叻係賣慘
姜濤係一哭二鬧三上吊 慘淡擔當
lan 就最叻搵隊友過橋 扮晒最獨特
點少得AL 扮病高手
Eden直頭仆街仔
不過公司d 坡佬又真自大寸底乞人僧。應該面對面對住佢哋都唔客氣。
吓咁唔通因為你一個就要成班兄弟唔受尊重做小丑
平時你啲兄弟比人踩你係咪照叫佢地忍唔好咁小氣
咁鬼同你做兄弟咩
不如解釋下作為跳唱男團上台伴舞有幾唔受尊重
不嬲都係小丑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞