揭Ian被林俊傑演唱會彈鐘內情 MIRROR慘遭羞辱做伴舞團

316 回覆
16 Like 175 Dislike
幫佢地伴舞嘅dancer兄弟瞓埋醫院喎
又唔見鏡仔即刻劈炮唔撈撐兄弟嘅
連紅viu都捧左咁耐啦
係喎綵排果時咁危險,個個dancer黑post,應該有人不甘受辱罷演,mo就唔駛咁慘訓醫院
勁有中国特色
jj仲可以唱多好多年
ian得唔得

其實鏡粉真係好失禮

你團隊本身就係PR假像 亞洲其實唔識你嘅 人地可能都係跟啲搞手建議嘅list 搵到魔鏡
你全隊去都還好 搵個無人識嘅二打六 人地留啲時間encore好過啦

你地姜魔病發入青山彈人鐘 全區空晒就得
人地見你唔齊人彈鐘就唔撚得

仲有啲癲雞港女 話咩「香港人會繼續支持鏡/Ian」
唔撚好意思 大部分香港人反鏡 追星嘅人仍然佔少數

「Ian代表香港 此舉對香港人不尊重」唔撚好意思 魔鏡不代表我
人地係國際級嘅國語兩手 真係識佢老鼠好恨俾班鄭州人follow
佢地無大義凜然咁unfollow Makerville 仲繼續合作拍劇
我唔明嬲乜野
人地本身係想請全隊
結果你7個人去
得一個可以上台
依個「可以」肯定係viu安排啦
要嬲都嬲viu啦
Ian以為得自己先夠料上JJ個台
應該沾沾左好耐
點知搞完一輪錯左
所以好憤然離去
再unfollow JJ
自尊心作怪
jj 只想睇一次全力掃live
呢個真
好老實Ian啲歌係唔入流,首首催眠曲以為自己係才子香港樂壇沉寂多時,12個咁啱食正個timing先紅,依家紅少少以為自己夠料上JJ個台表演,仲學人unfollow冇mirror就咩都唔係
班下弦得幾MV咪又係侮辱
花姐當初簽佢地咪又係為咗伴舞

嗰時唔侮辱咩?
最搞笑係個偶像同班歌迷一樣自視過高
要搵軒公做Jj 嘉賓先至唔會係高攀
甚至國際頂尖電音DJ兼音樂人Alan Walker等在港開騷,均以邀得MIRROR成員任嘉賓為榮,怎料最近卻搞出大頭佛!

呢句野好似支那仔, 係中國就好威,也文也武. 出到去WFC.
出到國際,盞比人笑.
D fans 捧到佢地上天, 唱到屎都成堆人話有感情, 有性格....​
Ian都叫唱到
其他嗰d除咗伴舞仲可以做d咩
拉二胡?
ian有冇做T字手勢
CONDOM唔計啦
原來個6個平時唔係伴舞架?
咁JJ幾時告鳩鏡?
成件事淨係得演唱會監製話自己溝通問題令到雙方誤會
呢一個係有證明嘅事實
嗰啲請1個唱叫6個伴舞
定係請一隊淨係派一個上台
全部都係記者講冇人知真相
但連登仔個個好似工作人員知道內情咁
一定要有一邊錯唔可以兩邊artist都冇錯
平時又笑記者係作者而家有花生食又信哂
作半隊有去撐場都係
因為張相炒左車以為係嗰兩日影先會出嘅故仔
Ian同jay fung開演唱會唱半場都唔會半隊撐場啦
做嘉賓最多唱一首半隊人咁得閒去撐佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞