揭Ian被林俊傑演唱會彈鐘內情 MIRROR慘遭羞辱做伴舞團

316 回覆
16 Like 175 Dislike
唔係女點會follow
又唔係咩明星
連登反鏡反到癲
反林奠都無咁落力
Ian今次真有義氣
唔似其他上弦當D下弦係伴舞
彈鐘又唔係冇比錢貨不對辦費事做壞場show喳下嘛
自己公開睇唔起自己份工係咩玩法
人哋出英文歌㗎
JJ點止去嘆咖啡
大把fans係房外排隊
你on9?
買JJ 演唱會飛嘅人,想睇Ian 多過想睇JJ?
我話買飛入場果班其實係想睇吓門口查飛果阿姐都得啦
係 前一日啲人係入去睇paul呀嗎
唔知以為講緊BTS Bigbang
你個常識真係有啲問題

依家簽左合約,JJ果邊個監製出得黎道歉,即係佢果邊有野出錯,導致鏡果邊出一個而唔係一隊,依家唔洗信唔信,係合約要求一個咪一個,做經理人為乜要諗埋點解你唔係請一隊,有job咪接囉

雖然唔知合約內容,但幾肯定鏡果邊滿足左合同先夠膽拉隊走人

而且成日話viu出錯就會冷處理,今次肥婆咁夠膽出埋聲「接受道歉」,用你個常識都知誰是誰非啦
收皮啦, 合約點寫先, 寫明mirror定係1個mirror成員先, 如果係後者既話JJ果邊又點會當日先驚訝係得1個似係由頭到尾都係講緊請成隊, 肥花想水9人地硬食一個
JJ果邊監製道歉,肥婆接受道歉
你話邊面出錯
鏡粉駁唔到
JJ果邊個監製出得黎道歉
又諗住spin 人哋係香港區監製咋 簡單黎講即係中介人 同埋佢既‘道歉’係講溝通有問題
邊個有心搞到唔清唔楚搞到溝通有問題都未知
依家唔洗信唔信,係合約要求一個咪一個
一邊話唔知合約內容 你又咁肯定係一個唔係一隊?

雖然唔知合約內容,但幾肯定JJ果邊發現合約有唔同先夠膽不滿。始終過門都係客。
可能綵排見到個樣以為係下弦

JJ 心諗,係唔係咁唔俾面我
講deal嗰日
花姐 : 我地到時會派mirror 伊人嚟
JJ團隊 : 派mirror啲人嚟?OK!

綵排當日
JJ : 下?我唔係請成隊mirror咩?點解得一個㗎?你幫我叫個表演者啊攔嚟
JJ團隊 : JJ叫表演者攔
Ian :
垃圾比你地上地伴舞仲想點
咪撚玩啦,有mirror 做嘉賓我先考慮去唔去,我俾錢聽歌唔係買難受
可能大家諗多左

實情係
JJ:你五個唔上台 想睇show買飛喇仆街
下弦五子:喺香港無人唔識我哋十二鬼月 咁串 我地走!
咁個香港監製係咪JJ果邊搵架?依家佢咪就係JJ果邊既代理人囉,佢咪代表JJ果邊既人同肥婆傾合約囉,想用一句中介人就想唔認責任?咁當日掉部電視落黎viu都一樣無責任啦。就算佢係中介人同時都會係代理人,身份唔會得一個。

如果係一隊我就唔信肥婆夠薑出一個,JJ咁大場show如果肥婆毁約有排賠,唔係話肥婆人品好,不過普通常識佢點都會有。你JJ去最尾發現係一個唔係一隊,有咩不滿咪問返你搵既「中介人」囉

為左反鏡顛倒是非,諗盡辦法去幫JJ果邊既人洗白
似係mirror大牌太啲

自己嬲豬
自行取消嘉賓環節
好大牌

以後點敢請香港BTS
好有可能
關於道歉
我唔係鏡迷係天王智障定點
唔通JJ果邊大條道理同你講
我依家就係因為MIRROR唔齊人
所以彈你鍾唔比上台

緊係話自己果邊有錯誤
道歉?JJ經理人想搞大件事
MIRROR背後係香港最有錢

係人都知道呢d野,緊係簽時係成隊MIRROR
係必要,你搵1個上黎,人地俾面你叫埋另外6個成員
上黎伴舞有咩問題?
係就叫花姐做嘉賓丫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞