揭Ian被林俊傑演唱會彈鐘內情 MIRROR慘遭羞辱做伴舞團

316 回覆
16 Like 175 Dislike
關於道歉
我唔知鏡迷係天生智障定點
唔通JJ果邊大條道理同你講
我依家就係因為MIRROR唔齊人
所以彈你鍾唔比上台

緊係話自己果邊有錯誤之後道歉
JJ經理人想搞大件事?
MIRROR背後係香港最有錢既財團

係人都知道呢d野,緊係簽時係成隊MIRROR
係必要,你搵1個上黎,人地俾面你叫埋另外6個成員
上黎伴舞有咩問題?
又係呢間上klook賣完野恰妹妹仔既黑店
呢篇報導可能偏幫 Mirror,按常理去重組件事
JJ 本身係希望請到 Mirror 12人
但監製搞錯,原來 Viu 一直係話派 ian 做代表 Mirror 出席
Mirror 檔期行內公開,所以大家都知只有 ian
但JJ 唔係香港人,佢到彩排先知得 ian 一個人出show
另外,唔知咩事,係公司叫去定自己白撞入去,
有6個下弦一早空出檔期,預咗去撐場
如果嚟彩排嘅 7人都肯唱,JJ 應該都照殺
但好不幸,因某些原因 (好大機會係合約),另外6人不能上台表現
JJ 覺得落差太大,請12人,最後連7個都做唔到,咁只能 cancel
係香港紅咗少少就當正自己巨星
幾年前又咪係幫tvb草猛做伴舞
公道講 Alan Walker都未必紅過鏡
當中點溝通,真係得個監製清楚
照睇JJ應該唔熟Viutv 果邊
佢要求全隊出席其實好合理
最後得Ian 一個出席,JJ發脾氣唔俾佢上台都無得講
JJ 雖然係主辦老闆,但始終係新加坡人
Viutv 而家起香港娛樂圈就惡晒
評估山水有相逢嘅關係,個監製應該唔想得罪Viutv 多
所以道歉只係佢個人道歉,唔表示JJ有錯
你啲腦補勁撚beta
平時做野係咪都係船頭驚鬼船尾驚賊
香港BTS
香港天堂鳥下話
你乜水老撚馮請你班垃圾
今次要去到監製道歉,即係監製溝通出錯,同息事寧人無關
Mkv 錯啲反鏡仲唔唱到通街都係

Mo 單野 又關viu 事,好似佢都係受害者…
一撚定jj嗰邊唔啱
G持viu show份約出嚟砌撚死佢
PR洗地真係好撚嘔心
問下個幾件契弟係免費飛入場撐兄弟 定主辦送埋飛比佢地入黎咪得囉
佢邊次唔係受害者
同某國一樣全世界都迫害佢
精彩精彩
鏡粉一定要火力全開
點肯定係拉隊走人定俾人彈鐘
唔喺撐mirror 但做人做到奴性咁重好似你咁都幾可悲
今次撐jj, 人哋要豬柳蛋漢堡,而家你走蛋走漢堡屈人收貨,傻L左?
人哋Youtube 訂閱數43m
鏡有幾多
變咗聽抖音歌
JJ話哂都天王級,之前啲嘉賓係蕭敬騰周杰倫
Viu出得個Ian係咪傻撚左
我真係唔信主辦方會剩係叫ian做嘉賓
十成十係花姐會叫mirror成員做嘉賓,但冇指名道姓特登誤導人,主辦方呢邊又冇諗過花姐會咁撚伏
Del左另一個Ian post
咁仲易估啦
好明顯ian閪係事實
黃牛一早唱通街,19 號其中一個mirror 成員係嘉賓。所以唔信Jj 主辦單位之前係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞