[KPOP] K-POP 2023討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
都係上年先開始啲歌垃圾啫,nmixx一隊唱咗一半
twice itzy都係最近一次cb嘅歌唔啱韓國人聽,又未到難聽
背景白色應該係再拍過
但呢個企位好明顯係7人 又唔轉
more & more, I can't stop me, alcohol free, the feels, ttt 全部都勁高汁喎
bp直接造假數據
我覺得sneakers幾能洗腦 最多唔夾itzy本身想走個style
至少都算好聽,cheshire真係唔夾又悶
[INFO]

Jewel Case each Member sales on Starship Square :

Wonyoung: 11,019 (Sold Out)
Rei: 6,968 (Sold Out)
Yujin: 6,487
Leeseo: 1,436
Gaeul: 1,071
Liz: 662

🐰 // @IVEUPDATEOFFICIAL

講到sold out有幾勁原來得嗰一萬張
https://youtu.be/5uoCxrKNsVc

原來NMIXX勁愛❤️‍🔥我,見我轉會,
作比我JUST.DID.IT🔥,加依首先係依隻album 最好聽
已經聽咗十幾次

NMIXX❤️‍🔥愛我

https://youtu.be/LDWPLxbCRcQ
依首都正

JUST.DID.IT🔥 > PAXXWORD > Young, Dumb, Stupid > DICE

我要娶曬NewJeans❤️‍🔥最佢地
JYP勁好人
比我就算放人,都要佢過埋依張專輯先
又要洗錢重拍
🔥有心機過蓮狗💖 吹奏咗Rocky咁耐連album都唔share下出嚟 由Ketchup轉會做Nswer都淨係講埋啲廢話同怨上唔到Queendom
笠狗未訓都發到夢
估唔到有人支持我

LM
係咪搞錯左 閔老師係用完話自己冇用
唔係唔用wo
係 佢用緊sormu啲錢啫 所以真係吹佢唔脹
追新牛算啦。。
Lm
吓而家我做啲乜都要同你匯報呀
alcohol free都夠膽話高汁 明明仲衰過signal
支持
呢隊真係失蹤 又話返左韓國今年CB
仲未有消息
比哂資源YENA TEM唔知乜

係因為王怡人唔肯返韓國先收撚咗皮咋
本身everglow俾韓國人抵制冇韓粉
得返支粉同外國粉
有支粉直程變咗ot5屌鳩王怡人搞到其他人冇野做
得個少少資源又點 邊似得韓國樂華買一位俾everglow咁好待遇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞