[KPOP] K-POP 2023討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
好心啦仲死兜
WWII都唔識?
少睇唔代表冇睇,睇納粹彩瑛都係睇K-POP
你望下#276就知大把人唔識分nazi個symbol同卐/卍既分別
反TWICE狗跪!
一野坐落朴狗同芽狗塊臉
我教佢地 lunar New Year
因為JYP要強美,啲成員又唔讀歷史
JYP本真係頭痛
應該已經坐過
朴狗芽狗互坐?
我係溫屎 愛之深責之切
芽狗坐唔扁朴狗塊面
【E企業】[BLACKPINK JENNIE被選為「香奈兒22bag」代言人]法國名牌香奈兒22日表示,從2017年開始作為香奈兒大使活動的JENNIE將擔任香奈兒22bag的代言人。

韓國歌手JENNIE是擁有全世界人氣的具有標誌性的K-POP藝人。JENNIE說"我的第一首個人單曲在22歲出世,和BLACKPINK一起開始了新的世界巡演","對我來說,22意味著新的開始",表達了對數字22的喜愛。

呢啲咪真ambassador囉
獨家:勝利出獄1個月近況,給藝人和熟人打電話說「去夜店吧」

22日據獨家報道,勝利2月出獄後以比較明朗的樣子過著平凡的生活。他在出獄後還親自聯繫了他之前進行演藝活動時關係密切的人。某相關人士表示:「勝利曾聯繫我,問我‘過得好嗎?’雖然聲音多少沈穩了一些,但和以前一樣很明朗。」

另一位相關人士小心翼翼地提到勝利仍然沒能放棄對「夜店」的愛。該相關人士表示:「勝利給藝人等熟人打電話提議‘去夜店吧’。」雖然他因自己運營的夜店burning sun而開始「監獄生活」,但他對夜店的愛依然如故。

第一時間諗起金希澈
希哥幫你玩殘momo 點解你咁憎佢
我刀想吊
其實都要紅底圓圈先算係
留言班泡狗都係馬後炮啦
同埋旭日旗都勁多人著過 呢啲崇納畫小事啦
係副歌難聽姐,冇講到咁差
其餘部分幾入耳
從根本來講這個符號一開始就不是代表納粹,因為這個要被攻擊只能說是無妄之災
Gigi小個嗰陣時係靚女
身高
長腿
大眼
Dance break
狗屬性值
契女屬性值
BLACKPINK金智秀,向全世界宣傳韓國古典美文化……」戴著「簪子」回歸

呢個袋真係好似垃圾袋
又準備畀支那人出征
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞