[KPOP] K-POP 2023討論區 (14)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
好美
又食多件
i大 氣數已盡
上次d公主粉個個買幾百隻抽完特典幾蚊人仔賣返隻碟出去
SM YG JYP HYBE年度(海外/國內)銷售額圖表……最近4年的趨勢

小姐姐嚟講
王恰人
沈小婷
gigi小卡仲值錢過張元英隻碟
怪錯gigi了
YG有Blackpink 都咁差?
估唔到三大都仲係國內多過海外
唔怪得bp續約問題搞到yg股價暴跌
黎緊唯有靠baemon
中國人支持中國人
如果去得台灣 香港點會冇
2023年連大陸都唔再講咩老豆係大陸人
連登果然係網路孤島
@JYPETWICE is the third best selling artist by pure album sales in the US during 2023 so far, second for female acts, second for groups and first for female groups.
寶哥可摸以騎劫少女時代個post
國內扣除中輸真係唔知得幾多
海外唔知計唔計埋日本
好似走樣..
王怡run
com2us決定出售價值1488億的sm股份
(李秀滿白騎士之一,具體參考align與李秀滿之戰)

公司方面解釋說:"kakao和kakao娛樂公司計劃以sm娛樂爲對象進行公開要約收購,所以處理本公司持有的sm娛樂公司的股份。"

【Kakao 超過了的公開要約收購目標量的 35%。 】業內金融投資界人士表示,“SM的要約收購量超過了目標量。具體數字正在整理中,3月28日將公佈要約收購結果。”

咁唔知hybe賣到幾多呢 個個爭住賣
到時淨低嘅全部跌到喊蝕到入肉

今年既卡琳娜係咪超車英妹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞