而家香港啲紋身師係咪惡撚晒?

453 回覆
1714 Like 109 Dislike
poly
邊個人?
識咩丫, 香港做紋身師一定係「好有深度」「藝術野」「好似社工/朋友咁了解人地的故事所以好有意義」「高技術行業」
明明MK 野抬到自己幾撚高
呢條友個底好黑下
你都唔識腰滾
激光好似消到大部分定全部
洗幾千紋個柒既上身水魚
Although the Creation of Adam has been portrayed many times in the history of Western art, no other image is as enduring as Michelangelo’s fresco. Adam lays back on a barren terrain, a small piece of the newly created earth. His languid pose belies his apparent physical strength. Based on classical Greek and Roman prototypes, Adam is the ideal human male with his rippling muscles and elegant contours.
點解無啦啦紋身係咪要加入黑社會?
真喎開個新ac 扮客搵佢拎完地址 再搵埋channel C同你一齊上去理論影住報佢上網搞掂
點解佢會肯退俾你唔肯退俾我😭😭😭 你用咩方法叫佢退錢?
想知你第一個session紋咗啲咩
我見識少 但有可能紋左section1先唔滿意section2去改嘅咩…
訂金係比嗰圖唔係比嗰紋身服務 姐係話你嗰訂金係買圖 你唔滿意可以改但唔要嘅話訂金應該唔會退 再將嗰圖sell出去
Ig搵佢直接叫佢退錢咋 可能佢圖都未畫味肯退俾我囉
核突版
其實你可以咁做
1:報警,話俾人詐騙
2:報稅局,話佢逃稅
3:搵東張西望
4:自己開另一檔,同佢同名,拎埋佢啲圖嚟做生意,整臭佢個朵
5:佢紋身個地址先易玩,報消防、食環、1823

睇你有幾得閒同想去到幾盡架姐
上嚟連登公審,其實無你想像中咁大殺傷力
-太速食,太多花生
-連登仔無行動力
文藝復興就緊係跟希臘同羅馬個審美觀再加埋解剖學,但唔係就咁你一個greek god囉,題外話亞當個POSE應該係參考Augustus cameo Capricorn
紋得身都唔方好人。
兩個都抵死

忍者龜頭很痛
紋D咁既閪野上身真係攞命
好人好姐改自己個名做痴漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞