而家香港啲紋身師係咪惡撚晒?

453 回覆
1714 Like 109 Dislike
推到你隻支那紋身狗返大陸耕田 唔好留喺香港呃人 所有俾佢呃過訂金嘅人都要搵佢追討 俾咗訂紋身嘅人好自為之啦 因為你個紋身啲手指腳指可能得三四隻 肌肉萎縮 紋到人頭變做龜頭
仲要係抄design
屌你個關二哥整到得米二高咁 仲有上面隻野係神話怪獸黎,老乜虎
留意到佢IG係度del留言索性開個苦主谷 開個IG掟哂啲證據上去啦
同意
可能太耐無開紋身展
屌你勁撚弱智
明買明賣無貨交咪退訂
乜撚野叫個個賠等執笠

你打開門口做生意但預自己個個客都無貨交然後賠優惠

見到事主update Joe仔已退款
屌你勁撚弱智
件貨0-100唔洗時間直接係成品?
佢講緊係退訂+賠埋嗰訂金價做賠償wor 你唔執笠? 個個都用哩個漏洞呃間公司錢啦可以
無貨交可以有好多因素 件貨仲做緊 運輸出問題 咩都好
如果已經用你筆訂買曬材料做緊嗰件貨但遲到交貨 你中間話要cancell 退訂 點退?

打開門口做生意緊係唔會預你哩個情況 咁想大家退一步 姐係我賺錢時你得到賠償 咪做優惠囉 塞住個客把口姐
叻仔 咁咪啱囉
樓主出發點係好
一世 問清楚

唔退訂真係賤
呢d 紋衰左都唔好諗佢會負責
紋得身都唔方咩好人啦
紋個身咁撚柒多要求
成個西客咁
紋身佬冇屌鳩你算好老脾
呢啲大陸仔欺善怕惡 唔撚屌柒佢都唔退錢
唔通你就係大陸Joe定佢隻狗?
事態更新:

****Joe 仔已經退咗訂金****
欺善怕惡就係呢類人🤭

感謝各位連登仔,見到有人直接留言屌佢,又係佢準備喺台灣駐店嘅IG留言,好感動

大家如果仲想繼續做佢嘅話,建議去佢準備去台灣駐店嘅ig 留言
@joshlintattoo
@mrktfive

Btw之前冇update到

已經報咗消委會
Channel C
東張西望

佢哋見到連登呢度都有少少迴響,都可能要更多資料

轉頭整合下再喺IG追擊
樓主好波希望真係東張西望Channel C見到佢
多謝大家幫手推post同埋去佢ig鬧佢
個客係煩 但個紋身師自己話做唔到就唔可以扣人訂金啦
樓主順手pin埋喇
因小失大咪呢D,,咁樣搞臭自己個朵
搵過佢紋 約咗下午1點紋 但紋個日嘅凌晨12點幾先收到草圖
我撐樓主嘅,之不過
佢有無讀過書 係唔係大陸mk仔
同畫畫上身好似無咩關係
唔知點解覺得啲紋身師係唔接受要改現有設計
佢哋設計左個圖案之後就唔俾個客人再有idea去改
因為哩個世界做designer都慘過做狗
先唔講有幾多job 個個都搞曬腦汁江郎才盡 無黎新意
老細唔收就ban 要改 淨係講要求同idea但又唔比翻啲reference嗰designer
哩度就應該分左兩批人:
第一批係我好愛哩份工 通宵都改到啱你心水為止
第二批就係Joe仔 唔食就鳩就 食埋你份訂
呢啲人要收檔
退咗訂都好 唔好停呀
$2000收返咋,time cost呢? 勞氣呢?
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞