而家香港啲紋身師係咪惡撚晒?

453 回覆
1714 Like 109 Dislike
呢啲撚樣未遇過惡人啫,俾人打幾鑊就會乖
紋身不知幾好賺
侏儒腳

笑撚死我
撐樓主
但下次TLDR可唔可以擺開頭
其實幾時開始讀到書就等於識做人
十個有九個都係咁樣架
讀得成書都搵唔到$1500/鐘
學費都曬鳩埋
利 仲還緊窿
其實真係
你話2023年都話
香港地班公仔佬10有9都不學無術社會害蟲
尤其炸到一撻撻果啲
全部實有吸毒又粗口爛舌又鐘意聊事鬥非
問心你拖住個仔見到實掉頭走啦
懷疑友專呃人訂搵食
上面幾個ching 都比左訂蝕比佢
識有條友做紋身,成日見佢人哋問多兩句就post出自己ig呻話咩美好心情破壞咗之類,又話外國啲紋身師好受尊重乜乜乜,我心諗問多兩句幾錢有幾唔尊重呀
Hi Ching
我有都D經歷可以分享下,但就唔詳細講
又錯比喻,omakase係個廚發板,你冇say,宜家樓主個case係訂酒席,落咗訂但去到擺酒前幾日個酒店先覆佢俾菜單同叫佢急急忙忙咁試菜,樓主菜都未試淨係仲響傾菜單階段咋,明未呀,樓主一啖都未食㗎
真心樓主已經好客氣比其他人實開鳩佢波
係呀 但而家個賣家唔做 唔賣野出去 咁咪要退返訂囉 訂金顧名思義就係對賣家嘅保障 驚買家搞完一大輪之後唔買 而家呢個case係掉轉
樓豬食左啦 紋左section1啦 重睇啦 嗰比喻哩件事就唔關樓豬事嘅本身 係講緊比錢個個大曬定收錢個個大曬
聰明豆 睇上少少唔鬧你
乖啦 睇曬樓豬篇文再傾 樓豬‘已經’紋左佢覺得ok嗰part 是為section 1
賣家做左 但做得唔好 無可能退訂嘅階段黎 哩個case你一係搵過另外一個去修去cover up 一係食埋嗰半舊屎佢
終於有人開po 證明唔係個別事件
由一開始約佢就遲到
好啦 講晒我有咩要求到紋之前個零禮拜都零消息
問佢就幾日都唔覆機 最後出張垃圾圖比我
我話唔想要咁多細碎線條 佢比滿天星我
我話想要肌肉線條 佢比個無線條唔知男定女既我
個感覺就係因為我催佢就求其砌啲野比我
完全唔係我要求既野黎
重要理直氣壯覺得唔覆機係正常
自問我由頭到尾都好有禮貌
只係想有個回覆比我知整到又好 未整好都好
紋身話晒都係一生既事 想傾圖都唔係咁過份姐下話
兒家唔係認領圖 係客制圖喎
你直接圖都唔傾掉比我就要我紋咁我唔駛比咁貴啦
呢條垃圾真係唔好再搵佢紋 完全貼錢買難受
貼多次佢ig
tattooist.joe.v
想搵佢紋身既自己睇路
終於見到啲高質回覆
而唔係啲垃圾清朝傻柒係咁吠咩好人好姐去紋身
真係痴撚線
隻老虎幾得意喎
建議你唔好亂po佢個人資料上網
早排先有人追數起人底,被判坐監
你po還po,個人資料唔好擺
一陣你對家打3條9
變咗你要坐監就碌柒
醒少少
咁點解釋section 1唔肯用埋買家個part 訂金?點解要特登留去第2 part先用?

第一你當日同個客傾完覺得個客 覺得佢idea 柒 大可以用埋訂金完咗個deal唔做佢生意

第二概然你第二part一向都未deal好 你又單方面推個訂金去完成一個未傾好嘅deal , 咁訂金係咪本來就唔需要?圖入面完全睇唔到邊到係”無可能退訂階段”

定係你係joe哥?
同搵教車師傅一鳩樣
點解有幾行移左位?
認同你好慘,但紋身呢樣野,
好講你同紋身師有冇緣份,好冇傾,合唔合眼緣,
如果一開始果幾個圖你都係得一個ok,
(睇你語氣你好似連果個都唔係勁中意果種)
我係你我會寧願連果一個都唔紋,真正傾好晒先,
更加唔會比7500蚊。

希望樓主最後紋到自己真係中意嘅圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞