而家香港啲紋身師係咪惡撚晒?

453 回覆
1714 Like 109 Dislike
每次入有關紋身嘅post 就好似上緊babycondom咁
搬咗即係都有地扯啦,搵到報警上埋去,係浪費時間架啦,一係就當跌咗$2000囉
我都試過,因為自己識畫畫,就畫左個設計理念比某紋身師(佢玩水墨),然後想做一張字畫但型態重d,比埋想要嘅山景佢睇。但最後出到黎就係我張圖blur左加改色,我心諗你係咪hea9我,我講到明想做型態野,同想要參考圖嘅效果一d都無,我比左訂金二千,佢就咁係ipad係我張稿改兩野然後就當成品,最後嬲到唔撚紋。
扮客搵佢紋再拎新studio地址
LM
以前都想搵佢紋,但見佢收費 貴到乜咁仲要等成年
一定會上去追 唔會助長呢啲仆街
好人好姐走去紋身
報警啦
今鋪橕樓主
原來宜條仆街都出名仆街 啲紋身fd都領過佢野
條友好小器
成日係ig公審人
紋身師on9
你都一撚樣
有咩衰野都屈鳩人大陸仔
又話唔想一棍打沉一船人
自己又咁 仲要污名化大陸仔
香港黃既紋身師都有仆街
土生土長既香港都有壞人
好難接受咩
支持樓主一定要拎返$2000 紋身係一世 唔鍾意個圖咪唔紋 改都唔肯改就話訂都唔退得
呢條大陸仔joe 紋身界出名臭串 態度惡劣 口音都未講好扮香港人 自學咗兩年紋身就喺香港搵食
睇佢嚟緊會去台灣 Josh Lin 到駐店
IG story舐撚晒Josh Lin 春袋咁 真係肉9酸
$1500/hr請個無讀過書嘅大陸mk仔畫畫上身, 傻閪
都唔叫屈9大陸仔既

佢真係大陸仔 又真係拖泥帶水 又真係好多大劣人都係特別中意搵人笨7 都係客觀事實

一係就一開始同樓豬deal好 唔可以改佢啲圖

話可以改 但又愛理不理 都要比人屌下架喇
無紋身,但幫你推下
你清朝人嚟?
紋身有幾唔有教養利申身上一個紋身都無
唔計態度 啲作品幾靚
其實佢嫌你煩同多要求既話
好應該第一次紋完就扣埋訂金
下次唔做你生意就算啦
依家都真係似有心呃錢
做生意做到十問九唔應 都幾討厭
紋晒身咁,知咩料啦
呢間鋪由鋪名到design 都完全照抄台灣紋身鋪
blackboxink
最抵死係佢地ig 名都要抄到一樣叫tattooist
個design 扮都唔扮
照抄仲要技術差過人多多聲
見啲同種比人屌心有不甘呀
清朝人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞