香港配鏡框“千千聲”,感謝萬能淘寶 68蚊解決問題 !

453 回覆
137 Like 373 Dislike
如果笑柒你班傻閪=嬲,你話係咪係囉
你班社會垃圾無論點就收返入你老母個閪啦
ching真係好心機,咁認真解答班盲反傻閪
嬲撚到
你唔係以為自己開ig shop就當自己係社會賢達呀??

聽執笠啦柒頭
好柒,可唔可以買隻好款少少
呢D叫玳瑁呀ching
真係唔好,已經out左好多年
嬲撚到 你唔係以為自己上連登無論點無邏輯盲反就當自己係社會賢達呀??

就嚟餐具都無得包,聽乞食呀柒頭
所以一向唔會買D大品牌既副線眼鏡,成本真係好撚高,設計係間間都咁上下,決定來來去去都間大陸大廠出,再後期加少少唔同牌子既detailing 賣幾千蚊,食水好深
要買就買真係造開眼鏡既品牌,再唔係就日本手造架,貴但俾得舒服,好過俾人搵笨,一係就索性日本連鎖,平就平到盡,仲要俾完錢一陣就拎得貨
其實香港幾檔日本連鎖
邊間的鏡片質素最好
自己鐘意者 又唔係佢帶 最緊要自己帶得開心
你要真木既話,先唔講價錢同手工,有冇咁既心機時間後期去保養先
你買木紋既膠架,市面上係冇一隻做得好,望落成副野好膠質感好差,真心咪制
你真係要驗眼
你咁好心機同佢哋講
我上面同佢哋講大陸100蚊人仔啲膠嘅木紋會甩Coating 已經俾佢哋屌
佢哋仲話100蚊人仔,人哋真係會俾原裝木紋纖維板佢........
製造成本幾十,貼品牌幾百,門店裡賣就幾千,cls
我post 條片條友咪係中國開過網店囉
你up乜撚野呀, 依家屌柒佢地賣得貴食水深
你就話佢明買明賣, 係人都知啦on撚9
無人唔比佢賣得貴, 有人鐘意比錢佢地賺都無計
但係咪屌柒佢地又要你批准呀傻鳩
暴利
樓主好醒 幾時返埋上大陸住?
去啲偏遠少少成世人幾百萬就可以解決哂
值唔值有咩好討論?
最值咪自己返屋企整
有乜咁值,都係差唔多時間
而且售後基本係0
咁咪比錢買
最近配咗副連鏡4600hkd 但覺得係值 因為真係好睇
ching咁好心機同班智障成本撚解釋
你邊度配? Hoya 咪一樣易花, 特別係上面層coating
窮撚到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞