香港配鏡框“千千聲”,感謝萬能淘寶 68蚊解決問題 !

453 回覆
137 Like 373 Dislike
個人名義寄係好麻煩
要收方既身份證,正面反面
又要發票
自己拎過關 再用信封既就平好多方便好多
而家驗光幾錢?
泡沫洗手液本身已經好稀,唔需要擔心呢個問題
最緊要沖乾淨
巴打好錫眼鏡
自問自己用眼鏡好粗
拎去沖涼,用抹面巾捽
成手跌落地下,樣樣齊
不過自己副眼鏡
2014年買嘅架
2018年配嘅鏡片
仲用緊,好地地
對鏡仲係蔡記energize me 單光,平價嘢
花痕實有,不過又唔太覺眼就由佢

好多人唔明貴買平用嘅意義,又或者鍾意成日換款,咁就梗係有平買平啦
明白嘅基層市民都係人 ,遲啲你買車介紹你比亞迪,唔錯㗎
反正都係made in china
如果唔係點賺你錢
我一年一副蔡斯啦
又唔係搵唔到
唔知點解要咁屈就
有多幾副襯衫用
連登華人支那種係咁㗎啦, 唔尊重知識技術, 總之所有人都係呃佢同暴利, 最好你幫完我都無飯開, 我就日日魚翅
驗光一向都免費……
知唔知隱式眼鏡點拎貨?我我見上網賣好平,係賣大牌子acuvue 嗰啲。
多數水貨嚟
我都理解樓豬你覺得唔值
8年前我都試過淘寶配鏡片
配過幾副因為框質素比較差
配完塊鏡片用唔夠1個月
戴戴下 啪一聲 框架同個鼻托 一分為二
又唔係高科技野。。。
2014 年執咗即配即有眼鏡部門,全部自助選配件標準Hoya 鏡,所以話10年前
香港配鏡片去zoff果啲鋪配?
淘寶有啲出名少少牌子
levis rayban prada 比香港平一半, 有冇人試過堅原廠? 應該流流地

淘寶有啲出名少少牌子
levis rayban prada 比香港平一半, 有冇人試過堅原廠? 應該流流地

近排新眼鏡
度數冇變 照200 仲比之前微調細咗,但散光25變75 唔帶眼鏡睇由1米變得返25cm清

但就出事 新眼鏡 望樓下景/ 低頭望手機 啲字會變濛(用中下part眼鏡)
同啲staff交手成個月先換返新鏡舊度數,但係漸變鏡 暗黑色變左深紫色 擋唔晒太陽 已經廢時屌鳩佢地。
所以買眼鏡要去啲大鋪,得幾間屋邨連鎖店都中伏
驚就買鏡框然後香港配
就係淘寶有啲牌子嘅鏡框
買過幾副牌子野
So far so good

香港賣幾千到1皮
淘寶一副幾舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞