UFC 討論區(34)- Alex 4:0 火影

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
但大帝完爆max
5星上場其實應該係贏支龍
5星值有rematch好多
咁睇嚟真係secret juice vs chenchen
我估ufc嘅計劃係
肥狼打贏secret juice後
再打意粉vs黑猩猩嘅勝者拎title shot
The New Orleans Police Department issued an arrest warrant Monday for former UFC star Nate Diaz on suspicion of second-degree battery, police spokesperson Karen Boudrie confirmed to ESPN.
真Gangster

Wonder佬對Pereira
幾好,唔好再俾wrestler佢打
希望最後比個何希佢打之後收山
何希唔係收左山?
https://youtu.be/uT-7lJxykCg

Craig Jones補習班

次中排名都唔見何希

走埋喇
有冇人睇亞東vs Ricky Simon?
宋d拳係幾重
有 等take down
Simon td 到幾次
但宋都好快起身
差少少ko
D拳係重,鬼佬都頂唔緊
d拳又快又重
差在臂展短
堂堂former champ要去打bare knuckle搞成咁值得咩
https://youtu.be/EFySy6Aho2c

連one都唔簽Francis
睇嚟冇機會再睇佢打mma
難搞,冇哂人氣啦已經,咁又荒廢左一年

佢真係睇得自己太高,冇左ufc冠軍光環真係什麼都不是,同埋果陣佢仲唔係不敗既
respect Usman

如果usman膝頭好返應該好睇, 不過唔知cumshot係咪落到170
見唔到佢同JBJ, Sergei打係MMA界一大損失
正常都有個團隊好似光頭佬Ali 咁幫啲拳手談判
Francis俾我感覺野野都獅子開大口, 但又唔識同人deal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞