UFC 討論區(34)- Alex 4:0 火影

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
諗落Pena都有得同Nunes打三番
咁安排又幾合情合理
但驚Pereira減唔到
減到都冇狀態
反而想睇佢哋205打三番多啲

黑龍打Hill (如果Jiri未傷癒)
Pereira打波蘭大鎚/俄佬
兩個贏咗再三番
真係recover好快
第一拳食中晒仲有反應要立即補兩拳
見佢瞓咗都係補多一拳
加埋第一下左手 總數5拳先安全
fighter 嘅工作就係打到ref 叫停為止 停唔停係ref嘅責任 所以就算冇防守動作繼續打都唔係fighter 嘅錯
完全唔同層次喎,Leon之前根本透明人輸過一次比usman ,支龍壓力大好多統治成個division但對石佬就輸足3次,一次世人最大高牆可能已經係石佬
55波 如果izzy食唔到佢最後果幾下combo就係咁先
好似係佢人生嘅救贖
嗰下壓上去好合理,係黑龍太撚癲
所以咪話捉到路
唔減磅嘅垃圾無人想理佢,打完果場Holland 仲多咗人鐘意
係只有呢個機會先打到突破 等於換拳
King of Miami, people champ
差唔多啦, 2個都係復仇成功, Leon係第一次攞champ, 破哂Usman以前冇被KO冇被TD 個紀錄
Izzy就打贏人生宿敵, 好鬼戲劇性
似足動畫
黑龍281第一回合尾段都差少少KO,今次無鐘聲就KO左
Pereira呢個個站立守漏洞好大,明明戰術好成功,可惜太心急
(又或者可以話係比黑龍呃到防反打佢左面防守漏洞)

如果有站立高手能夠硬食一波,再捉反擊,效果就好似黑龍今次咁
唔係你死就係我亡
冇人話佢錯只係講返佢係有補刀
佢應該升磅
不過火影之前都上過去挑戰雙冠
話唔定可以喺輕重打三番
Pereira呢場有少少低估左黑龍
黑龍始終都係同自己同一水平既kickboxing 頂尖高手
高手較量,一個失誤足以收皮

第二回合黑龍體能仲係充沛,前面瘋狂低掃都係想第3回合打後發揮效果再收割
今次黑龍無明顯被打暈就衝上去想收割,被黑龍反擊捉到佢左面漏洞

Pereira歲數都大,今次被人暴力KO
就算唔係擊中下巴,以後頭部抗擊打都會變弱,估計都好難再拎腰帶
都正路既 始終對咁多次贏足咁多次
如果佢唔係有支龍追擊手呢個,唔會咁快打到支龍啦
條腰帶本身就係送機會俾佢打尖
Pereira其實就係白狗請過黎追殺黑龍

任務完成左拎唔拎腰帶應該冇咩所謂了
俾人屌打完,人哋Colby 已經唔再理佢,條傻閪仲成個怨婦咁樣
輕重啱Pereira 多d
支龍點會同你癲
又要對多次石手你估講玩
石手唔洗CUT到死死吓個人仲sharp
支龍自己挑過205都知另一玩法, 佢身形上去又無優勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞