UFC 討論區(34)- Alex 4:0 火影

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Sugar真係要上位了

先生你誰
真係痴線,呢條友係咪訓著教之後亂鳩比分
maycc barber呢場又係黑撚到
點會啊 淨係計jan 同 teixeira 都已經兩個啦
次中或以下量級
JON JONES開始twitter
high大左發up風好似CONOR咁
cocaine is a hell of a drug
重溫 He did it again
https://youtu.be/xIroA0SMaZ4

魔鬼筋肉人仲嬲緊支龍屌佢屎眼
咁慘,邊個上?五星應該打得
睇清楚講咩先
The UFC is looking to book Leon Edwards v Colby Covington for UFC London on July 22nd
This would be UFC 291
via @JustinBarrasso
想睇Colby 亂屌英國佬
咁樂觀
覺得Colby未必咁樂觀
I mean 好似果陣噴巴西人咁

打未必贏到Rocky啦
何希又搞養老院
https://www.youtube.com/live/jsTuZtrpF8A?feature=share
(不過都係under UFC)
老人院因為成班ufc legend先去睇
打下停下好煩
完全唔似真實格鬥
估唔到唔夠半年又係London搞ppv event
希望今次London main card 有Aspinall同Paddy
想睇前者傷癒復出嘅表現
同睇後者被KO嘅畫面
白狗好想快啲踢edwards落馬
colby成年無打都得
edwards defend完立即set期半要内要再打

paddy上場黑撚到
好似話colby唔告何希做代價
有冇機會格食格 Colby > Leon > usman > Colby?
最好睇嘅155 champ

依家睇返都好撚癲
基廚同重炮Fiziev互轟都係0傷無事咁
但比charles一野knockdown再submit埋
(不過都可能因為咁令charles對自己striking太有自信)
仲有幾日就見到何希件垃圾收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞