UFC 討論區(34)- Alex 4:0 火影

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
嬴咗講咩都啱
有可能既
佢今次第一回合就睇落勉勉地
果時仲覺得點解跌得咁快
我覺得佢賭命搏盡佢 如果好似上次咁打佢都會俾Alex廢左隻腳 (今次仲早廢)
去到R3/4/5 都會收皮 咁不如一早賭呢下counter
睇石手減重條片,真係對各個 fighters 好佩服
有個youtuber分析黑龍今場專登抱左好多次頭防守
就係引alex combo 再反擊 呢下我信 因為黑龍過往都係靠閃避 今場有幾下好唔自然咁突然停低抱頭 再出手
但ko果下 似真係俾人逼到籠邊 再順勢用呢招搏ko
Diaz又掘金同Joke Paul boxing
石手:下場係205打
肯定賭啦 技術不相百中 人地體型仲要好過你
天佑上場比大帝打到豬頭咁,呢場睇下佢退化幾多
你擔心下allen會唔會同brian & kattar 同一下場好過

The scheduled lightweight fight between Charles Oliveira and Beneil Dariush for UFC 288 on May 6 will be postponed due to an undisclosed injury to Oliveira, sources told Carlos Contreras Legaspi.
UFC is working on a new date for the bout.
Oh gg奧師傅
比大流士打帶啦
Edwards都叫碌到條帶返嚟, 仲喺到揀緊人打
Dariush 真係慘到
就咁順延到289打都好炆水
Oliveira 只抖多一個月未必恢復到狀態
佢哋兩位中勝者又得返四個月時間預備打Islam

覺得較好安排係比大流士直接打帶
Oliveira 抖多兩三個月打Arman或Gamrot
因咩事整親 好擔心
驚係玩leg lock 俾人收皮
但係見佢ig仲幾chill

Flyweight真係唔識
希望見到佢入左matrix咁
教人點打佢
nate打jake paul 185
nate真係好睇住佢班靚 而家都仲繼續打
奧師傅睇黎轉無乜運
係咪年紀到副偈開始柴
再睇下jamahal hill呢啲柒碌都有帶,佢同Belal 真係完全比白狗無視咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞