[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(13) | 鋼鐵洪流 | 闇與火之子-混沌矮人登場

331 回覆
7 Like 0 Dislike
點樣按制可以令到軍隊一行到敵人面前,即刻打人?
即係好似世紀帝國AOE 軍隊按"巡邏" 一樣功能
Ctrl Alt Shift其中一個制
太耐無玩唔記得
thx ching
打爆左機所以棄game?
太垃圾 玩唔落
一啲都唔fun而家
係邊個制?
DLC 全部都有嘅
下一隻應該未必入手
又貴 而家又唔好玩 好失望
Select the units

Ctr+G or press the group button at the bottom where all your units are

Lock the group there will be a little padlock button next to the group number

Click on enemy unit

Your units will maintain formation and attack anything along that path

可以用埋 shift + mouse 右鍵 畫條彎曲既path出黎
唔該
新 DLC 真心貴,不過已狗衝
https://youtu.be/s--CntU_z9Y

Tzaangors 又幾型喎,原來係 AOS 兵種嚟
而家全世界屌糖緊個價錢
個機制有啲特別
上次混矮冇買,今次有啲心郁
warhammer 2 開唔到game..
之前裝過DLC又剷過
而家玩唔到有冇巴打fix過同樣問題?
可以剷dlc嘅咩
steam 將隻game 右制>管理>DLC> uncheck晒咁樣,好似咁

btw 我開新windows account 先玩得返,應該有D user profile setting中左bug以致開唔到game
成兩舊水買個DLC真係唔多抵, 加多兩舊有得玩BG3

根本呢幾個月枕住多game玩,要買都唔會咁樣買非race pack
BG3未買,月底AC6,下個月預定有FSR
仲未計之前買隻異形仲卡緊關,Switch隻十三機兵又而家先一半

主體都無搞好 就想用dlc掠水
玩番2仲開心啲
DLC 都未出就買,CA 就多謝你justify 佢推高個價,下個DLC 再加價
早排見平入咗wh3
啱啱出個陣
見唔少人屌個soul collect campaign好難玩
而家玩睇落輕鬆咗好多
玩完Kislev 再玩Khorne

想問下 khorne 有啲lord
係咪要買chaos Legion dlc 先玩到?

同埋我用khorne 係Chaos dwarf 起咗outpost
唔知點解明明lv 3 都recruit 唔到一啲高階兵
係咪因為未買chaos dwarf 個DLC ?

Btw 今集不斷咁殺殺殺就大把錢
打chaos 就學legend tw 個全弓打法
打人類就全衝

唔計chaos dwarf
skaven 依然係最屈
youtube, reddit呢排嘈緊dlc加價
呢邊有冇巴打抵制緊
唔買喇 主體都廢到玩唔到
啲ai仲差過2
今晚9點正出新片
https://youtu.be/03DbgpHR-xI
戰鎚以前有隻mmorpg online 幾正
可惜執左粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞