[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(13) | 鋼鐵洪流 | 闇與火之子-混沌矮人登場

331 回覆
7 Like 0 Dislike
May Sigmar bless you
出咗了
更新完 裝備/加點 好似冇再跌fps 啦
但一開始選領主同睇魔法依然會跌fps
3.0個更新更左好多野
唔知開daemon prince的campaign會唔會好打番d

個chaos dwarfes dlc遲下先買
玩到30000分 就死q曬
似乎可以問下CA 可能某d cpu/display card有bug
Steam都應該有人傾
原來假像黎
裝備一多fps 又跌過
個問題係
4k繁體iu % set得越大壞容易跌fps
1係 Set 返110% 就唔會跌fps
不過d 字細到要拎放大鏡黎睇
1係睇英文 200% 都冇問題
你試下唔用4k 去1080? 或者2k
1080p 唔會跌fps
但4k mon 轉1080p
會蒙到似360p
你睇下有無driver 幫你 升下bios, display card driver 唔係就睇下換display port/hdmi 出畫面

似係個mon有d問題/你張卡未support 新game既 4k解像度
要試下先知邊到真係出問題
個新模式開的DP裝備係得那個DP先用我?
你4k? 唔會跌fps?
呢個應該係隻game 問題黎
好多人都會跌fps
1080 Mon 本身張卡唔勁 開全高特效不過都好平均去到三十幾fps

張display card無更新到最新既driver

所以應該無你遇到既問題 又或者跟本我有同無係無分別
can be used in both the Realm of Chaos and Immortal Empires campaigns

我估可能全部四神都有得咁玩解鎖裝備

個total war access 入唔到拎FLC 今日再試下

咁即係迫人玩新mode
不過唔似有tzeentch以外的
應該下一輪

可以拖住來玩
啱先開game佢detect唔到我一個dlc 有冇人都係咁?
新dlc定咩
chaos dwarfs起城個logic應該係點
一個province做晒工廠 定每個province都有outpost同factory
舊dlcthe king and the warlord
試下重新驗証檔案

未諗到點樣頂到50000分 最高好似477xx 個定身魔法唔識用
個兩隊粉紅定粉藍應該打咩先岩?
邊關先,第一關想試下有冇隱藏獎勵,屈到30萬先自殺,除咗蜥蜴人之外其他上10萬應該冇咩難度

啲大魔法唔好一次升到頂,定身同龍卷升一級可以即刻用第二次,lv3 漩渦就減到30秒cd,升級時機夾得好可以連續用幾次

定身放落堆埋一舊嘅近戰部隊,再用常規魔法清

粉妖專打飛行遠攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞