[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(13) | 鋼鐵洪流 | 闇與火之子-混沌矮人登場

331 回覆
7 Like 0 Dislike
就係第一關
呢兩日再試下
我打到嘅每一座城都係起outpost先 遲啲會轉番factory
通常都係outpost>factory
Outpost for build up
Factory for 錢同戰具
有啲城嘅資源加原料嘅就做原料行省順便做埋軍事
用lv2 lv3大魔法可以秒殺英雄,唔好浪費時間集火
咁就真係要試下 之前玩左兩次 都係好似打獸人既lord同hero用太多時間
佢點樣升級魔法?
我好似唔太識個機制係點
輸出九成都係靠lv2 lv3戰場魔法,即係直線龍捲同領主漩渦,最底嗰行靠右有個掣可以升級

守住一開始個據點就可以累積用嚟升魔法嘅資源,所以想快速攞高分嘅話千祈唔好守角

第二關打後會有飛行兵種,領主唔控嘅話好快收皮,如果瓜咗嘅話可以用英雄代放lv3漩渦
無人玩lu
發現巴托守家70回 直出獅鷲 就會贏 問題係要占城打贏個驚
大同小異
仲係無2嗰陣咁好玩
混矮DLC咁定價真係唔想買,加埋更新咗會卡嘅bug
等ca fix完先再玩
但混矮好好玩喎
198真係落唔到手,成半隻game

等打折算
想買warhammer3等特價先
新update:

重點
A new Legendary Hero arrives in Total War: WARHAMMER III today for free (requires a CA Account)! Find (some!) details on that below…
Bretonnia are getting some love with plenty of changes and rebalances.
The Great Drill of Hashut will strike in a new Chaos Dwarf endgame crisis for Immortal Empires, The Will of Hashut.
Beef up the lower tiers of infantry with the fourth Regiments of Renown, arriving for free in WARHAMMER III today.

估唔到有中文介紹
句野笑死
特左都跌唔穿300
Forge of the Chaos Dwarfs都仲係得-10%繼續忍手

反而3代本體-33%,未買嘅可以衝
咪係明明之前特價好平
邊個譯
繼續等有老黃訓練出來的耐性
好貴, 但真係好玩

你哋通常玩開咩難度
困難
再高好難輕鬆玩
巴托更新之後勁咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞