劇情反轉!!! Maple Yip 葉萱舊IG重點整合

177 回覆
332 Like 292 Dislike
maple yip係咪扮嘢都無阻攝理教係邪教呢個事實
樓主借啲易提出有人偽造證據
再想人格謀殺maple yip呢樣嘢
我就覺得好有可疑
墊pat,著瑜珈褲,影pat
好明顯係心機女
估唔到邪教PR都有上連登
支持樓主
如果唔出樣都覺得正常
但佢出埋樣目的明顯係想紅想上位
而唔係咩伸張正義

同之前KK園扮苦主爆料個陳生一鳩樣
兩邊PR狗咬狗,邪教仆街,秀晶我就不予置評啦
樓主你個傻閪
你知唔知係連登P牌仔特別無說服力 你個底仲要咁撚乾淨
下面comment有份踩埋一份個D個底又係乾淨既
我建議你班傻閪去狗屋一轉問下D狗仔點樣係連登出POST有說服力好過啦
為左反女連邪教都撐
邪教想洗底?上次個教主坐監都係用人格謀殺受害人呢招黎令人覺得教主比人屈
拍片目的係了解邪教
出樣目的係想紅 想上位
邪教教主食咁多女都有連登仔同情
樓主咪邪教成員之一
希望樓主盡早脫離邪教啦
做幾多人格謀殺都無用架
都解決唔到你地教主性侵人的事實
仲以為有咩劇情反轉嘅證據
點知都係樓主自己喺到interpret
P牌開post大家知咩料啦
又係臭雞一隻
佢係點既人無損個教係邪教既事實
想洗白?
咁又點
一開始已經有唔少人懷疑葉萱係博上位/有份做加害者
但葉萱份人點 嗰教主有搞過葉萱同其他女係事實
就算blog講嘅嘢全部都係真 都唔影響葉萱有冇俾教主搞
劇情反轉咗係邊
睇落似邪教想洗白 仲要刻意話朋友信邪教但行為好正常

教主屌閪段錄音同葉萱係邪教嘅宣傳/傳道片已經證明葉萱同邪教有深厚關係
仲要blog講葉萱係香港已經係大名人咁款 普通一個教徒點成為濕鳩邪教嘅名人
話葉萱冇俾人禁錮gaslighting好格硬
睇片睇報導都有講嗰邪教唔係行呢種風格 反而係主打有自由加學主流基督教啲嘢先彈起
Blog寫嘅嘢只能夠證明葉萱想紅 同埋佢生活過得一塌糊塗
唔止係佢咁講
好多受害者都係講
唔係呃係乜?
想聽下你有咩高見
你會唔會太睇高啲女嘅智商? 個教主畀人告完坐埋出嚟仲有幾多教徒喺度, 仲有一堆新入教, 你居然覺得班女會因為對手係個阿伯就唔落搭
好明顯係喇

8. 戲中眾多事件報道,但無交待當年有後續新聞報指法庭查到告教主性侵既人係造偽證,明顯唔中立。

樓主都冇掩飾目的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞