劇情反轉!!! Maple Yip 葉萱舊IG重點整合

177 回覆
332 Like 292 Dislike
就算係真佢想上位先爆大鑊
大佬呀世界各地咁撚多邪教
咁撚多女仔俾人呃
終於有人出黎爆大鑊
好心你食下花生/留返啖氣教下自己個女、親戚d女

葉萱個case又唔似蔡天鳯
加多利山住埋成班強姦犯殺人犯喎

btw 唔知搵XG01出鱔稿要幾錢,好似幾抵玩
有幾難
Dating app都有見過佢
得幾十負皮咁撚weak,PR點撚樣做嘢架
樓主,唔係唔想信你
你話有識Maple Yip 既人
條Blog係剛剛新開的,你點知的?
仲要無處名
source呢?
fb ig?
後續點跟進?
邪教PR開始做嘢
收撚皮啦
條女有無問題我唔理住,但你呢個教一撚定有問題啦,用宗教名義食女正常人諗下都知唔係咩好野

而家過左一排開始想出黎人格謀殺條女, 佢就算真係比個blog 講中係個啲有曬機心想上位嘅女人,都唔會幫到你呢間濕鳩間教會洗白到架喎
篇野內容主要係人格謀殺
同攝理教醜聞完全冇關係
亦都改變唔到呢個邪教醜惡嘅事實

不過都俾個like樓主咁勤力
開多個post 擺link
邊有隱藏過加拿大人身份, 條片一開波就講左加拿大出世, 以前係男女關係混亂既wet妹
同埋佢都有tum過女仔俾教主食, 條片入面個澳洲人就係受害者
講到咁明白都唔睇片 然後又論點又係女人係雞係公廁果D 悶唔悶 你搵到proof佢係中共打手先再出po好冇
所以屁股真大都係教主同葉宣一齊做既戲?
唔係好明樓主想表達乜
佢開個Account幾年都唔出Po
一係就出咁大段整合 大家都知乜事
有樣嘢我唔係好明
想上位做万刀甲條女已經夠
公開自己入邪教、被強姦、公開「屁股真大」錄音
仲有協助教主呃蝦條
真係對加入娛樂圈有正面幫助?
Maple人格謀殺就得?
正宗港女黎 又要做雞又要拎精液牌坊
樓主係咪 攝理教教徒?
邪教徒上連登
懷疑樓主係教徒。你有無俾人性侵菊花
蘿莉裁判與賢者之石

幾時睇都係神作
總之大方申應該係比人撚個個
上個post 2020年到依家仲係P牌 平時好少上連登喇 今日突然開post
樓主唔通係邪教徒
下個腦稍為正常少少都唔會去信呢d教啦
講到無人爆大鑊嘅話全球d女都會比個呀伯食晒咁
睇一件事去分析成件事來龍去脈表達意見咪正正係食緊花生囉
反而睇一件事一定要揀一邊來企揀一邊來撐不如你話返俾我知呢d叫咩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞