劇情反轉!!! Maple Yip 葉萱舊IG重點整合

177 回覆
332 Like 292 Dislike
因為maple在他們宣教會是非常有名的,是他們世界級的名人,所以他認識maple。

邪教係到洗白
不過我覺得個CASE 應該用呃上床好過用性侵
個教主見到個教入面咁正又冇乜自信嘅女人
點會唔食
我真係唔信冇屌到
明明早排方力申仲響到叫緊春話自己識唔到女
無啦啦就爆條女出嚟仲話識咗成年

條女拍Netflix套嘢唔介意出鏡之餘,Show自己以前入教時嗰陣既相同唱歌跳舞既片嗰陣仲笑笑口,好似好自豪咁
講返個教主啲教義嗰陣就恥笑mode, 但明明自己當年有份幫手傳教
仲要特登播教主讚佢屁股大段錄音比全世界聽
知你索啦屁股大啦,得啦得啦
改十九幾萬個名,方便有咩事又改名洗底
做開賤種雞既扮有廉恥喊, 真正俾佢害老強既就個個要扮堅強
總之信教啲人,一係低弱智...一係就機心滿滿!
施害者,黃撚左就扮受害者
Hello moto
咁即係本身冇性侵存在,只係借性侵打造受害者形象
好多狗公負評
同意你講大半part

不過偽造性侵做多咗
事實上條教主真係有呃蝦條嘅
其實你睇手法就會知
根本葉萱都有上線
事件曝光配合万刀甲做宣傳

由始至終我都覺得係咁
佢就博入娛樂圈
万刀甲就扮好人
俾人呃蝦條唔算性侵?
黃定藍?
4佢netflix都有講加拿大出世唔算隱瞞啦
新聞嗰啲出現時間同netflix套嘢就真係好巧合
諗唔明點解出樣+講晒自己野出黎
始終呢啲唔係馨香嘅事 而家講出嚟全世界都知 唔係博出位嘅話 點解要咁做
其實好私人,成年男女之間性愛,仲要屌足幾年,點會係性侵
我哋又唔係佢教友,關我哋撚事咩
Lm
只要見到呢個名

Post入面一定會有屁股真大
其實套野講嘅應該9成真
但同女主角本人係咪因為"教會內部發生左d事而想拍片錄音食住上"係完全無關係
咩性侵, 勇氣發聲呢d只係宣傳策略來
食埋metoo女權個威力簡直係100%work嘅buff
然後時間線上嘅各種巧合加上女主角嘅垃圾演技
個人覺得只係狗咬狗
邪教一方亦無咩好高興
女主角夠賤唔代表佢講嘅野唔係事實
結論雙方分分鐘只係勞資糾紛
樓主好多負皮
男追女就話啫,女追男有幾難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞