Sony WF-1000XM4 / WF-1000XM5 / LinkBuds (30)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
幾時先肯出
風聲真係好勁 我坐tube 好大風 完全filter 唔到
講電話就無咩問題反而
屌,買左wh 1000xm5, 發現入耳wf 1000xm4好聲d, 係咪我耳仔問題
我右耳聽5分鐘就得番10%或即刻收皮,水貨係咪無得搞
xm4 初頭夠話通話質素好咗啦
不嬲sony耳機都係咁做,有線嘅壞一邊冇聲直接換新
去鐳射買都唔幫襯D非官方水貨喇硬食喇你
脷伸:鐳射水貨XM2,倒水電,搵返鐳射保養
amazon行貨
sony喺amazon有官方官咩?
點解無 有事咪拎番去sony整
定係你講緊香港

人地都講明之前係外國住 係外國買香港貨仲叫唔叫行貨
有feel
有冇問埋幾時有得攞
我今個月頭買(都預左會出新)

但費時等 同埋新出一定冇貨/貴

唔想再用有線earphone 之下

都照買 反正唔壞嘅 覺得同5冇太大分別卦(自我安慰
有分別

Sony 宣布 WF-1000XM5 配備全新驅動單元,以實現「更為豐富的人聲」和更佳的聲音細節輸出,同時支援 HiRes Audio 和 DSEE Extreme ,此外,預計還將引入「Dynamic Driver X」技術。

爆料者稱,這款耳機每個耳機都內置了三個麥克風,能夠更精確地感知周圍的噪音狀況,有效消除背景噪聲,從而實現更清晰的通話效果。 Sony WF-1000XM5 還整合了骨傳導傳感器和準確語音拾取技術,在嘈雜的背景下,該耳機仍可完美捕捉佩戴者的聲音,確保通話質素。
Sony專門店啦
我都係
因為對AirPods Pro 爛咗先至諗Sony
開工趕住要用就索性唔等
我隻bose qc1就快收皮4月到宜家仲等緊
買左個二手玩 幾好喎 當然唔可以完全滅晒聲啦但最少覺得個世界靜左好多
樂觀啲諗

用壞左4,等5貨量夠質素定返同埋價錢平返再升級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞