Sony WF-1000XM4 / WF-1000XM5 / LinkBuds (30)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
係,所以我咪話p圖改小小,但我真係唔信sony會出得咁似,外型咁似嘅話銷量實唔好
本身冇預咁多 around1000鬆啲
Xm4就做到
Sony電話咪又係部部一樣樣
想問下linkbuds個充電盒電量係咪本身就倒水?d電去得好快
如果用三星手機嘅話800蚊就有samsung galaxy buds2 pro水貨抵好多

我前排xm4入水壞左之後而家用緊galaxy buds 2 pro等佢出xm5,我覺得xm4同galaxy buds比個通話質素好好多,我用xm4傾電話同錄音啲人次次都唔知我講咩,希望xm5有改善啦
駛唔駛搬到老西咁遠
iPhone用Sony會唔會on9
我預都係1000鬆少少 見佢呢款又減價可接受
因為對AirPod冇興趣 所以想搵其他牌子用
又唔會嘅,我細佬iphone兩個都有用,佢個陣買手機送airpod pro,用完一排覺得個音質太撚差,趁特價都買左xm4,佢勁後悔冇早啲買
不過iphone唔support xm4 ldac係有啲可惜,如果唔係真係好撚抵
我用linkbuds s又唔覺倒水,未過保就拎去保養睇睇
唔該巴打先今晚上官網買定係求其price搵間賣行貨都ok
呢個就你自己諗啦,我就官網行貨,我細佬就貪平上price買水貨嘅,用左一排同行貨零分別又未壞,不過出事唔好怪我啦
屌你觀塘仲撚麻煩
我岩新工係佢座野附近

不過最好就唔洗整啦
星期五就黎完了
on9
搬去觀塘
流浮山
整完大半年
隻左耳又黎料
我都整過兩次
我左右各一次
唔知而家仲可唔可以上去免費整
而家我兩隻既電量都有跌左,我都廢事再拎去整
望佢快快手出新
襯佢未搬
得閒上去問問先
人呢
真係就出
利申:係工廠入緊耳膠 ,等緊佢d 環保紙皮整埋個盒就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞