Sony WF-1000XM4 / WF-1000XM5 / LinkBuds (30)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
想請教下各位我xm4 一出無耐喺Sony store買
上星期開始右耳倒水電
係咪直接上銅鑼灣維修中心定係要預約?
直接去銅鑼灣維修中心拎飛
忽然間左邊單邊叉唔到電
又要去東角
有無人試過link xm4 落samaung 電視但無聲?
100%確定已連接
左邊耳機有時會播播下歌自己disconnect,點禁都冇反應,要放返落盒先connect 返
係咪可以準備去一轉東角?
利申:早幾個月先換咗對全新嘅俾我
點解用linkbuds唔開聲
隔一陣個音量會跳落最細
水貨自己買咗電同工具換咗好易
最近買左xm4,發覺佢降噪差過xm3,跟tutorial揀岩耳綿都淨係cover到d低頻雜音,人聲廣播聲引擎聲都係好響,有冇人有同感?定要轉返用矽膠耳塞?
究竟xm5幾時出??
21年9月 係豐澤買左 WF 1000XM4
加多一年保 可以保到 23年9月 換其他耳機 (隻耳機都明顯無電) 唔知道WF 1000 XM5 可唔可以7-8月左右出到 現在乜消息都無

如果真係咁屌閪 9月趕唔切
加錢換 WH-1000 XM5 好唔好 (雖然唔同line)
暫時係咪 WH 1000 XM5 無乜 缺點 電量既問題出現?
未有消息
又唔係9 月過保即壞
唔使咁急買掛
已經壞壞地啦 21年9月用到現在
只係得一個鐘貨仔電量
希望佢早d出 wf xm5 可以加錢換

岩岩問過 入耳機好似換唔到頭戴機
應該唔洗諗wh xm5
咁梗係而家去東角換咗先算啦
換左唔知豐澤仲保唔保
咁要問問

終於有圖

現地時間2023年6月5日〜6月9日の間に発表される可能性がある。
整多張比較圖
網上傳6月5-6月9 公報
正喎 都細粒幾多下
又變圓同扁
唔知規格上有啲咩好咗呢
早幾個月拎完 XM4 去東角換,未有衝動想換新款
收音有改善再講
收音真係太廢
用開iphone又用唔到最盡嘅音質
諗緊轉唔轉返airpods pro算數
冇買過Sony 第一水多唔多伏?
上個月頭上東角換完2粒
然後早兩日開始 左邊耳有雜音
開anc/ambience會pop pop聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞