Sony WF-1000XM4 / WF-1000XM5 / LinkBuds (30)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
係咪要拎去換? 佢係咪換部全新既俾你? 同埋要換的話去邊度換?
唔該哂~~
唔敢答你呢 你呢個case可能只係電池嘅自然老化 未必係災情

換的話 Sony得銅鑼灣東角嘅維修中心
好, 咁我用多一排先 (其實我係有一邊跌花左想趁機換)
鳩估
東角係維修
或者換 維修好既XM4比你
係咪換一隻全新比你 就真係唔知
3個鐘真係難啲 真係有問題嗰陣係1個鐘都無就完
你指既難D 係難D 咩?
難啲換比你 如果佢check到無事
14號仲未見影
下年出
可能搵緊流浮山刀手做代言
6/7月一定出
最近都係得D 文字
又係未來幾天
同埋骨傳導感應 希望通話真係有改善

近日,来自外媒gsmarena爆料的消息,索尼WF-1000XM5耳机即将在未来的几天内正式发布,同时也爆出了该款耳机更多细节信息。
每个耳塞都有三个麦克风,显然可以比以前更精确地检测噪音,以便在需要时优化声音。 索尼在其营销材料中表示,新的驱动程序提供了“更丰富的声音”。 支持 HiRes Audio 和 DSEE Extreme。 WF-1000XM5 集成了骨传导传感器和“精确语音拾取”技术,即使在嘈杂的环境中也能实现出色的通话效果。
集成了骨传导传感器和“精确语音拾取”技术,即使在嘈杂的环境中也能实现出色的通话效果。

代代都咁講
充電盒收皮,可以等5出。4問題多到死。
xm4 好似 2021 年6月尾出但係 xm5 到而家仲未有聲氣
咪燈
而家買wh-1000xm4係咪好唔抵
我見wh-1000xm5無得摺袋出街有D難搞
唔抵既意思係咩
Wh 1000 xm 4 而家好似平左?
差幾百蚊有新一代
買新+買個大D 既袋囉 無計
有無人試過個盒直頭有電但唔著燈
叉電都唔著
等買左1V啲ching放xm5出黎,應該仲抵
係咪買機+999有得買

我個FD話佢屋企人咁樣加左個比佢
我個個都收收地
完全無燈著
係咪插住線電個盒先有電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞