Sony WF-1000XM4 / WF-1000XM5 / LinkBuds (30)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
會唔會拎去東角睇下
一係等xm5
屌,隻XM4真係好易跌,個殼表面太滑
我已經每次勁小心咁拎,都跌左兩次
好彩無跌壞
上星期六拎去東角整,冇帶單,但有上網登記,佢話一定要單,叫我email後補🤡今日check維修status 已經整好,但又冇通知我,唔係自己check都唔知拎得
有冇人知配個充電盒幾錢
等左幾耐?
收工去排隊唔耐 不過要擺低7-10日
嘩頂
今晚12點就知咩料
"The tweet describes it as something big, so would this even be a set of new earbuds? I do not think so. Could it be a new headset? Again, I do not believe so, since we do not have any new model codes apart from the WF-1000XM5, YY2963. Of course Sony might just unveil something new and then have it appear on the FCC or other certification websites, but this would mean a complete change in Sony's procedures. "

-- walkman blog
打電話去check?
我28號攞去整,今日仲未收到sms
冇耳機用好難頂
想知一時左邊冇聲 一時右邊冇聲係咩事 跌過1,2次
已經熄咗語音助手 reset過
係咪倒數一個鐘?
持有 WF-1000XM4 嘅用家會唔會換新耳機
開始
得 SRS-XV800
WTF?
搞咁撚大壇嘢,出隻喇叭
Sony marketing真係on99
所以係無 XM5 消息?
呢隻喇叭憑咩值得咁樣煞有介事咁公佈
真係抵佢電話業務做唔掂
罪大果然名不虛傳
正常都會覺得佢公佈xm5點知竟然喺喇叭仲要條片咁短,真喺cls
就咁睇圖又唔似係公佈xm5既
過幾日就係講1 V
都唔洗諗捆綁銷售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞